Βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση για τη δικηγόρο των Φύσσα

0

Με βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο η δικηγόρος της οικογένειας Φύσσα, η οποία τραυματίστηκε μαζί με ακόμη τέσσερα άτομα από την επίθεση ακροδεξιών στον Ελεύθερο Κοινωνικό Χώρο “Φαβέλα” στον Πειραιά.

Σύμφωνα με την ιατρική γνωμάτευση που δημοσίευσε το omniatv, η Ελευθερία Τομπατζόγλου υπέστη «βαριά κρανιοεγκεφαλική κάκωση και θλαστικά ευμεγέθη τραύματα τριχωτού».

Η ανακοίνωση του κοινωνικού χώρου Φαβέλα στη σελίδα του στο Facebook:

«Σήμερα το απόγευμα στο άνοιγμα του χώρου για την εβδομαδιαία συνέλευσή του, δεχτήκαμε επίθεση από ομάδα χρυσαυγιτών με λοστούς, κράνη και φωτοβολίδες. Προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο χώρο και τραυματισμοί ατόμων που βρίσκονταν εκεί.

Διαψεύδουμε τα γελοία δημοσιεύματα που κυκλοφορούν περί εκρηκτικών υλών στο χώρο και ερευνών σε σπίτια συμμετεχόντων από μερίδα του τύπου.

Θα ακολουθήσει εκτενέστερη ανακοίνωση. Το γεγονός δε θα μείνει αναπάντητο. Τέτοιου είδους επιθέσεις δε μας φοβίζουν!».

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΚρητικός από τη Συρία ζει στα Χανιά και νιώθει σαν το σπίτι του…
Επόμενο άρθροΔιανομή Προϊόντων στους δικαιούχους ΚΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.