Αυτός είναι ο Δράκος της Δάφνης (Βίντεο)

0

Στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, δόθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 29χρονου που μέσω διαδικτύου παρέσυρε και, αφού έδωσε ναρκωτικά σε δύο 15χρονες, τις βίασε.

Σε βάρος του, ασκήθηκε ποινική δίωξη για τις αξιόποινες πράξεις του βιασμού κατά συρροή και κατ’ εξακολούθηση, της ιδιαίτερα διακεκριμένης περίπτωσης ναρκωτικών από ενήλικο, που μεταχειρίζεται με οποιονδήποτε τρόπο ανήλικο πρόσωπο κατά την τέλεση της πράξης και της προσέλκυσης παιδιών για γενετήσιους λόγους.

Πρόκειται για τον ΠΕΤΣΟΥΛΑ Κωνσταντίνο του Νικολάου και της Σοφίας, γεννηθέντα στις 5-2-1989 στην Αθήνα.

Τι ισχυρίζεται ο 29χρονος

Ό,τι έγινε έγινε με την συναίνεση των κοριτσιών, χωρίς την θέληση τους δεν έκανα απολύτως τίποτα. Είχαμε βγει μαζί και για καφέ. Για τα ναρκωτικά που βρέθηκαν εγώ είμαι δηλωμένος “χρήστη”, δεν νιώθω ότι παρανόμησα και για αυτό. Μπορώ να σας πω μάλιστα ότι: μέσα στο σπίτι μου εκείνες με προσέγγιζαν ερωτικά και όχι εγώ. Εκείνες έκανα πάντα το πρώτο βήμα» υποστήριξε ο 29χρονος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Νίκου Ευαγγελάτου, Live News, στο Ε.

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Ξεκινά άμεσα η Β΄φάση των έργων
Επόμενο άρθροΞεκίνησαν οι εργασίες ανάπλασης στο Άλσος
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.