kataskevastikh.gr: Επισκευάστε τα παλιά σας κουφώματα και κερδίστε χρήματα!

0

Οι μπαλκονόπορτες μπάζουν, όταν έχει αέρα μέχρι και οι κουρτίνες κουνιούνται, από τα παράθυρα μπαίνουν νερά… Πόσα χρήματα καταναλώνουμε για την θέρμανση σε πετρέλαιο, ρεύμα, ξύλα και δουλειά δεν κάνουμε;;; Δεν Ζεσταίνεται το σπίτι με τίποτα!!! Πόσες φορές δεν έχουμε ακούσει αυτά τα προβλήματα μέσα σε συζητήσεις;;;

Ο τεχνικός σύμβουλος κ. Γιώργος Σωτηρόπουλος της εταιρείας kataskevastikh μας δίνει χρήσιμες συμβουλές για το τι μπορούμε να κάνουμε:

Σε παλιά κουφώματα αλουμίνιου μια πολύ βασική επισκευή είναι η αλλαγή στα λάστιχα που με τα χρόνια έχουν φθαρεί. Αλλάζοντάς τα, πετυχαίνουμε σε μεγάλο βαθμό μόνωση του κουφώματός μας περιμετρικά.  Μια άλλη αλλαγή που θα μας δώσει αποτέλεσμα είναι η αλλαγή στα παλιά βουρτσάκια. Μπορούμε να τοποθετήσουμε βουρτσάκια νέου τύπου πιο χοντρά και φαρδιά, έτσι ώστε  να εμποδίζουν τον αέρα να εισχωρήσει. Κάτι εξίσου σημαντικό το οποίο οι περισσότεροι δεν δίνουν την απαιτούμενη σημασία είναι η ρύθμιση των μεντεσέδων.

Αν για παράδειγμα μια μπαλκονόπορτα ή ένα παράθυρο έχει “κρεμάσει” από την πολυετή χρήση μην το αγνοείτε. Πρέπει να ρυθμιστούν οι μεντεσέδες ή σε κάποιες περιπτώσεις να αντικατασταθούν. Με αυτόν τον τρόπο το κούφωμα θα εφαρμόσει σωστά στην κάσα περιμετρικά και θα εμποδίσει τυχόν νερά η αέρα να εισέλθουν στον χώρο σας. Επιπλέον αξίζει να αναφέρουμε πως μια εναλλακτική μέθοδος αντικατάστασης κουφωμάτων χωρίς καθόλου μερεμέτια και αποξήλωση είναι η τοποθέτηση νέων κουφωμάτων πάνω στις ήδη υπάρχουσες ξύλινες κάσες. Αυτό μας δίνει ένα μόνιμο και οικονομικό αποτέλεσμα.

Στους δύσκολους αυτούς καιρούς η εταιρεία μας είναι πάντα δίπλα σας. Όταν εσείς αποφασίσετε να κάνετε μικρές παρεμβάσεις, επιδιορθώσεις ή ακόμη και πλήρη αντικατάσταση στα παλιά σας κουφώματα εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να σας εξυπηρετήσουμε με έμφαση στην ποιότητα σε χαμηλές τιμές. 

Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις μεγαλύτερους κατασκευαστές και διαλέγει όλα τα υλικά και τα προϊόντα που θα παραδώσει με την σειρά της στους πελάτες της.

Βρείτε την ιδανική λύση για εσάς, με την σημαντική βοήθεια του κυρίου Γιώργου Σωτηρόπουλου, τεχνικού συμβούλου της kataskevastikh.gr.

Βρείτε μας: Πίνδου 22 Ν. Φιλαδέλφεια, Τηλ.: 216.8003344 – 6982.444100.

Προηγούμενο άρθρο“Η Προσφορά κινητών & ‘το κέρδος είναι μηδαμινό’…” #prosfora
Επόμενο άρθρο“Πλοίο-Βόμβα” στο Ηράκλειο με ιδιοκτήτη από το Μενίδι!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.