Διοίκηση Βασιλόπουλου: “Χωρίς πλειοψηφία & με εσωτερικά ρήγματα” (Βίντεο)

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ: Το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν η πρόταση του δημάρχου για: "ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του Δήμου για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας". Στο συγκεκριμένο θέμα, μέλη της διοίκησης ΔΕΝ ψήφισαν τη πρόταση του δημάρχου τους, κυρίου Άρη Βασιλόπουλου, αλλά την πρόταση του κυρίου Λύσανδρου Γεωργαμλή (!), που ενσωμάτωνε τις προτάσεις της διοίκησης και της Δανάης Γκούμα (Λαϊκή Συσπείρωση - ΚΚΕ)...

0

Σοβαρά ρήγματα στην πλειοψηφία της διοίκησης Βασιλόπουλου, διαπιστώθηκαν του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη το απόγευμα (17/01).

  1. Η διοίκηση του Δήμου επιχείρησε να εισάγει εκτός ημερησίας διάταξης θέμα που αφορούσε την χρηματοδότηση των νομικών προσώπων!!! Ο υπεύθυνος αντιδήμαρχος οικονομικών κ. Λάλος… ΔΕΝ είχε ενσωματώσει στην ημερησία διάταξη ένα τόσο σοβαρό θέμα και τελευταία στιγμή επιχείρησε να το ενσωματώσει στην ημερησία διάταξη! Μάλιστα, στην ερώτηση που του έγινε για τους λόγους της καθυστέρησης απάντηση ότι φταίνε οι υπηρεσίες!!! Το θέμα για να εισαχθεί στην ημερήσια διάταξη έπρεπε να λάβει σε ψηφοφορία τουλάχιστον 17 ψήφους, κάτι που ΔΕΝ συνέβη και απορρίφθηκε!
  2. Το πρώτο θέμα της ημερησίας διάταξης ήταν η πρόταση του δημάρχου για: “ανάληψη πρωτοβουλίας εκ μέρους του Δήμου για την υπεράσπιση της πρώτης κατοικίας“. Στο συγκεκριμένο θέμα, μέλη της διοίκησης ΔΕΝ ψήφισαν τη πρόταση του δημάρχου τους, κυρίου Άρη Βασιλόπουλου, αλλά την πρόταση του κυρίου Λύσανδρου Γεωργαμλή (!), που ενσωμάτωνε τις προτάσεις της διοίκησης και της Δανάης Γκούμα (Λαϊκή Συσπείρωση – ΚΚΕ)…

Δείτε το βίντεο-ρεπορτάζ της Fx-news και τα συμπεράσματα δικά σας:

Προηγούμενο άρθροΕνημερώσεις του Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Επόμενο άρθροΑνακοίνωση-Καταγγελία της Α.Σ.Ε. εργαζομένων Δήμου ΝΦ-ΝΧ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.