2ο ΕΠΑ.Λ. Ν.Φ.: Επιμόρφωση Ενηλίκων στις Νέες Τεχνολογίες

0

Ξεκίνησε με επιτυχία το σεμινάριο του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας που αποσκοπεί στην κάλυψη του γνωστικού κενού των ενηλίκων στην ψηφιακή τεχνολογία. Στην πρώτη συνάντηση που έγινε την Πέμπτη 19 Ιανουαρίου στο χώρο του 2ου ΕΠΑ.Λ. Νέας Φιλαδέλφειας συμμετείχαν 18 ενήλικες που έκαναν τα πρώτα τους βήματα στη χρήση Smartphone και tablet και έκαναν μαθήματα με την προσωπική καθοδήγηση μαθητών του σχολείου μας σύμφωνα με πρότυπα υλοποίησης καλών πρακτικών στη διδασκαλία ενηλίκων.

Η δεύτερη συνάντηση στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. της Νέας Φιλαδέλφειας κάλυψε θέματα όπως η ασφάλεια στο διαδίκτυο και η δημιουργία και η χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι συναντήσεις πρόκειται να συνεχιστούν και τις επόμενες εβδομάδες με γνώση και εξοικείωση στη συμμετοχή σε κοινωνικά δίκτυα με ηλεκτρονικές αγορές και σε άλλες ψηφιακές εφαρμογές.

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Θεατρικό Παιχνίδι για παιδιά
Επόμενο άρθροΒουλευτές ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ τράκαραν!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.