2ο ΕΠΑΛ: Διοργάνωση Σεμιναρίου στις Νέες Τεχνολογίες

0

Το 2ο ΕΠΑ.Λ Νέας Φιλαδέλφειας πρωτοπορεί και στην εκπαίδευση ενηλίκων.
Συγκεκριμένα για δεύτερη σχολική χρονιά συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ERASMUS+ ΚΑ2 ADULT EDUCATION, με θέμα «Το Ψηφιακό Χάσμα Απειλεί Την Κοινωνική Ένταξη». Στα πλαίσια αυτού του Προγράμματος, το σχολείο οργανώνει Σεμινάριο, το οποίο απευθύνεται σε ενήλικες που θέλουν να εξοικειωθούν στη χρήση smartphone και tablet και να αποκτήσουν βασικές δεξιότητες αξιοποιώντας τις νέες τεχνολογίες και το διαδίκτυο στην καθημερινή ζωή.

Πιθανή ημέρα και ώρα διεξαγωγής του σεμιναρίου προτείνεται η Πέμπτη από τις 17:00μμ έως τις 20:00μμ. στο Π.Π.Ι.Ε.Δ. στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου ευχαριστούμε θερμά τη Δημοτική Αρχή και τη Διοίκηση του Π.Π.Ι.Ε.Δ. για την παραχώρηση της αίθουσας.

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να συμπληρώσουν την κάτωθι αίτηση και να την προσκομίσουν από τις 8 έως και τις 12 Ιανουαρίου 2018, στο 2ο  ΕΠΑ.Λ.  Νέας Φιλαδέλφειας που βρίσκεται στην οδό Θεσσαλονίκης και Λαχανά 7 (παράδρομος Εθνικής Οδού) ή να την αποστείλουν στο φαξ: 210 25 84 840. Για τυχόν απορίες επικοινωνήστε στα τηλέφωνα 2102517219 και 2102584840 ώρες και ημέρες λειτουργίας του σχολείου.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με σειρά προτεραιότητας παραλαβής της αίτησης τους.

Προηγούμενο άρθρο“Η εξουσία έφερε ‘ξεκατίνιασμα’ στα 3 συντρόφια” #exoysia
Επόμενο άρθροΒόλος: Βίασαν τον 10χρονο συμμαθητή τους!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.