Σύγκρουση» ελληνικού και τουρκικού πλοίου στα Ίμια

0

Συναγερμός επικρατεί στο ΓΕΝ καθώς σύμφωνα με

πληροφορίες κανονιοφόρος του Πολεμικού Ναυτικού και τουρκική ακτοφυλακίδα ήρθαν σε επαφή στη θαλάσσια περιοχή των Ιμίων.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα militaire.gr γύρω από τις βραχονησίδες έχει ξεκινήσει μέρες τώρα η “ναυμαχία της τσιπούρας”, με ελληνικά και τουρκικά αλιευτικά να προσπαθούν να ψαρέψουν όσο το δυνατόν πιο κοντά στην περιοχή.

Οι Τούρκοι εκμεταλλεύονται το γεγονός για να κάνουν επίδειξη δύναμης. Σήμερα η κατάσταση ξέφυγε και στην περιοχή εμφανίστηκε η Κανονιοφόρος ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ. Κατά τη διάρκεια των ελιγμών, η Κανονιοφόρος “ακούμπησε” με τουρκική ακτοφυλακίδα, χωρίς κανένα από τα δύο σκάφη να υποστούν ζημιές.

Το κυνηγητό συνεχίζεται και στο ΓΕΝ επικρατεί συναγερμός, για παν ενδεχόμενο.

Προηγούμενο άρθροΣκοπιανό: Ποια η άποψη του Δημοτικού συμβουλίου της πόλης μας;;;
Επόμενο άρθροΕισβολή αναρχικών Ρουβίκωνα & Νέας Φιλαδέλφειας στο ΥΠΟΙΚ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.