Καταγγελία: “Επικινδυνότητα της Στάσης “Γέφυρα”

0
Φωτογραφία αρχείου

Από δημότισσα λάβαμε την παρακάτω καταγγελία:

Φωτογραφία αρχείου

ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΤΙΣΣΑ ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΕΜΑ: ΤΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΑΣΗ “ΓΕΦΥΡΑ” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΚΑΙ ΒΡΑΔΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.ΣΤΙΣ 5.30 – 5.45 ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΡΟΛΛΕΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΑΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΔΕΜΕΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΟΡΑΤΟΤΗΤΑ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ.

ΦΩΤΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΟ Η ΜΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ,ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΥΛΟ ΚΑΙ Η ΠΛΕΥΡΑ ΟΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΘΗΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΚΟΤΑΔΙ.
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΑΠΟ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΜΑΣ,ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΚΑΙ ΕΠΙΔΕΙΞΙΕΣ.

ΚΑΙ ΕΡΩΤΩ: Γ Ι Α Τ Ι?

  • ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΩ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΩ ΚΟΡΩΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΔΙΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΕΣ ΟΡΕΞΕΙΣ ΤΟΥ?
  • ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΟΥ?
  • ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΑΙΡΟ ΔΕΝ ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ?
  • ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ-ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ ΣΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΤΑ Ε-ΜΑΙL ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ?
    ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΑΣ,ΟΙ ΜΑΝΑΔΕΣ ΣΑΣ Ή ΟΙ ΑΔΕΛΦΕΣ ΣΑΣ, ΘΑ ΤΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΑ ΦΩΤΑ Ή ΘΑ ΠΡΟΣΕΧΑΤΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ?

Ν Τ Ρ Ο Π Η   Σ Α Σ!!!!!!

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΔΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΟΟΔΟ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΘΕΜΑ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΕΓΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΤΟ Ε-ΜΑΙL ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΓΡΑΨΕΤΕ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΤΙ ΟΥΣΙΩΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΡΘΟΥΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΣΑΣ Α Γ Ν Ο Η Σ Ο Υ Μ Ε.

Προηγούμενο άρθρο“Πλοίο-Βόμβα” στο Ηράκλειο με ιδιοκτήτη από το Μενίδι!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Μικρή φωτιά στο ΙΚΑ και εκκένωση…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.