Βίντεο: Πρωτοχρονιάτικο “Μπαράζ Εμπρησμών” σε Νέα Φιλαδέλφεια & Νέα Χαλκηδόνα!

Πολλαπλές εστίες φωτιάς...

0

Πολλαπλές τελικά ήταν οι εστίες φωτιάς τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς, όπως θα δείτε στο βίντεο-ντοκουμέντο από το ρεπορτάζ της Fx-news.

Και αν για την πυρκαγιά που κατέστρεψε την αποθήκη χαρτικών στη Νέα Φιλαδέλφεια (Γ. Παπανδρέου) και στο διώροφο παλαιό κτήριο (προκλήθηκαν ζημιές) της Νέας Χαλκηδόνας (Περικλέους), θα περιμένουμε το πόρισμα της πυροσβεστικής για να γνωρίσουμε τις αιτίες που τις προκάλεσε, οι υπόλοιπες φωτιές σε κάδους απορριμάτων & ανακύκλωσης στην πόλη μας, ήταν ξεκάθαρα εμπρηστικές ενέργειες!

Συγκεκριμένα εκτός από τον εμπρησμό με γκαζάκια σε κάδους ανακύκλωσης στην πλατεία Κρήτης (Ν.Χ.), είχαμε εμπρησμούς κάδων και σε άλλα τρία σημεία της πόλης μας. Στην συμβολή των οδών Σαλαμίνος & Θεμιστοκλέους (Ν.Χ.), στην συμβολή “Τραλλέων & Τυάνων” (Ν.Φ.) και στην οδό Καισαρείας μπροστά από το Πνευματικό κέντρο Νέας Φιλαδέλφειας.

Δείτε το ρεπορτάζ της Fx-news από όλες τις πυρκαγιές στην πόλη μας

Προηγούμενο άρθρο“Εφυγε” ο Ευγένιος Γκέραντ…
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Πρόγραμμα εορτασμού Θεοφανείων
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.