Απόδραση 3 Αλβανών κακοποιών από το Μεταγωγών στην “Πέτρου Ράλλη”

0

Σε πλήρη εξέλιξη είναι οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών Αλβανών που απέδρασαν, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, από τις εγκαταστάσεις της Διεύθυνσης Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, στην οδό Πέτρου Ράλλη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις δραπέτες έκοψαν τα κάγκελα του κρατητηρίου, που βρίσκονται στην πίσω πλευρά του δευτέρου ορόφου του κτρίου και κατέβηκαν χρησιμοποιώντας σεντόνια.

Μαζί με τους τρεις Αλβανούς επιχείρησε να δραπετεύσει και ένας Γεωργιανός που έγινε, όμως αντιληπτός από τους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Σημειώνεται, ότι ένας από τους Αλβανούς που δραπέτευσαν, όπως και ο Γεωργιανός, κατηγορούνται για ανθρωποκτονία, ενώ οι άλλοι δύο αλλοδαποί κατηγορούνται για υποθέσεις ναρκωτικών.

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: “Το στολίδι της προσφυγιάς” (Βίντεο-1962)
Επόμενο άρθρο“Η εξουσία έφερε ‘ξεκατίνιασμα’ στα 3 συντρόφια” #exoysia
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.