“Έδωσαν την ζωή τους στον διάβολο”!

0

Να λύσει το γρίφο μιας πολύ “σκοτεινής”υπόθεσης προσπαθεί η Αστυνομία για τις αυτοκτονίες των δυο τουριστών,

ενός Γερμανού και μιας Βουλγάρας που βρέθηκαν νεκροί στις 31 Δεκεμβρίου στην Κεφαλλονιά.

Συγκλονιστικά είναι τα ευρήματα από τις έρευνες των αρχών, ενώ όλα δείχνουν ότι έγιναν στο πλαίσιο σατανιστικών τελετών.

Στο χώρο και δίπλα στα πτώματα της 23χρονης γυναίκας και του 30χρονου άνδρα, βρέθηκαν πεντάλφες και μενταγιόν με σατανιστικά σύμβολα. Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σπίτι υπήρχαν δεκάδες κεριά, το μενταγιόν με την πεντάλφα, αλλά και τα αυτοκόλλητα που παραπέμπουν σε παγανιστικές τελετές.

Η γυναίκα βρέθηκε γυμνή στο σαλόνι του διαμερίσματος που είχε ενοικιαστεί μέσω γνωστής πλατφόρμας, του διαδικτύου. Έφερε τραύματα και χαρακιές στα χέρια, ενώ δίπλα της βρέθηκε και μια φαλτσέτα.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο άνδρας, Γερμανικής υπηκοότητας, βρέθηκε μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα του σπιτιού, έχοντας καρφώσει ένα μαχαίρι στην καρδιά του, ενώ είχε κόψει επίσης τις φλέβες του.

Επιπλέον, οι φωτογραφίες από το λογαριασμό στο Facebook που διατηρούσε η Βουλγάρα, δείχνουν ότι είχε άμεση σχέση με σατανισμό. Είχε αναρτήσει μάλιστα και δύο φωτογραφίες: Μία που φαίνεται να έχει αίματα στο στόμα, γεγονός που προκαλεί υποψίες ότι ήταν αιμοπότης και μία με το μενταγιόν που φορούσε με την πεντάλφα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η 23χρονη είχε καταγωγή από το Silven, ενώ οι γονείς της είχαν δηλώσει την εξαφάνισή της στις Βουλγαρικές αρχές, οι οποίες την αναζητούσαν με την συνδρομή των Γερμανικών, καθώς εκεί διέμενε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Έφτασε στην Ελλάδα με αυτοκίνητο, το οποίο δεν επεστράφη ποτέ στο γραφείο ενοικίασης του αυτοκινήτου.

Η ιατροδικαστής από τα πρώτα ευρήματα, μιλά για προσπάθεια αυτοτραυματισμού που πήρε διαφορετική τροπή στην πορεία, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει κανένα στοιχείο και κανένα εύρημα που να δείχνει εμπλοκή άλλου ατόμου ή οποιαδήποτε άλλη ενέργεια που να συνηγορεί υπέρ της εγκληματικής φύσεως της περίπτωσης αυτής.

Το ζευγάρι φέρεται να είχε καταναλώσει αλκοόλ, κάτι που όμως θα επιβεβαιωθεί από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων. Θεωρείται ότι δεν είχαν σκοπό να αυτοκτονήσουν, αλλά πιθανόν- με βάση ένα από τα σενάρια που υπάρχουν- να εξέπνευσε η γυναίκα εξαιτίας του αυτοτραυματισμού και στη συνέχεια να έβαλε τέλος στη ζωή του ο άνδρας.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Πρόγραμμα εορτασμού Θεοφανείων
Επόμενο άρθροΚατέπεσε αεροπλάνο της Πολεμικής Αεροπορίας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.