Με επιτυχία οι πρώτες διοργανώσεις του ΣΟΝΦ

0

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή ολοκληρώθηκαν οι πρώτες διοργανώσεις του ΣΟΝΦ το 2018. Το Σάββατο 6 Ιανουαρίου παίχθηκε ο τελευταίος γύρος του Εορταστικού Όπεν που διεξήχθηκε σε 2 ομίλους με τη συμμετοχή 37 συνολικά σκακιστών και σκακιστριών.

2018. Εορταστικό όπεν

Και στους δύο ομίλους οι πρώτευσαν αθλητές της “Ένωσης Σπάρτης Μικράς Ασίας” από τη γειτονική Νέα Ιωνία, ο Κωνσταντίνος Πανταζής με 4,5 σε 5 αγώνες στον Α όμιλο και ο Μάριος Αλέξανδρος Προύτσαλης με το ίδιο σκορ στον Β. Ο Σταμάτης Κιούσης του ΑΣΟΠ “Δίας” πέτυχε και αυτός 4,5 πόντους αλλά κατατάχθηκε 2ος στον Β όμιλο μετά την άρση της Ισοβαθμίας. Αναλυτικά στοιχεία μπορείτε να δείτε ΕΔΩ

Παράλληλα διεξήχθηκε το 2ο Εσωτερικό Τουρνουά Κοριτσιών “Μικρές Βασίλισσες” όπου μετείχαν 4 νεαρές σκακίστριες του ΣΟΝΦ.
2018. Μικρές Βασίλισσες

Οι απονομές θα πραγματοποιηθούν στην κοπή πίτας του ΣΟΝΦ.

Την Κυριακή 14 Γενάρη ξεκινάνε τα ομαδικά πρωταθλήματα. Ο ΣΟΝΦ αγωνίζεται στον Προκριματικό Όμιλο Α Εθνικής ενώ θα παρατάξει και 1 ομάδα στο ομαδικό κύπελλο Αττικής Φιλίας. Παράλληλα το “αδελφό” σωματείο του ΠΟΣ Πετρούπολης, με το οποία θα αγωνιστούν φέτος αρκετοί παίκτες μας θα λάβει μέρος στον Α όμιλο της Β τοπικής κατηγορίας.

Ευχόμαστε καλή επιτυχία στις ομάδες μας!

Προηγούμενο άρθρο“(Μιχαλάκης) Λωλός!” #lolos
Επόμενο άρθροΑ,Β,Γ οι βαθμοί και στο Γυμνάσιο;;;
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.