Διαστημικός Άτταλος, νίκησε 8-0 το Δάσος Χαϊδαρίου!

0

Πραγματοποιώντας διαστημική εμφάνιση, ο Άτταλος συνέτριψε το Δάσος Χαϊδαρίου με 8-0 στο γήπεδο “Τ. Χαραλαμπίδης” του Χαϊδαρίου και στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της Γ΄ Κατηγορίας του πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ.

Πανηγύρισε έτσι την 9η φετινή του νίκη (και 3η συνεχόμενη χωρίς να δεχτεί γκολ), φθάνοντας τους 28 βαθμούς, γεγονός που τον διατηρεί στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η ομάδα του Γρηγόρη Ροπόκη, που χτες είχε τα γενέθλιά του και οι παίκτες του είχαν φροντίσει να του κάνουν έκπληξη στα αποδυτήρια της ομάδας (Να τα εκατοστίσεις κόυτς!), με κύρια στοιχεία την ομαδικότητα και την αγωνιστική πειθαρχία, σε συνδυασμό με το πλούσιο ταλέντο της, απέδωσε ποδόσφαιρο εξαιρετικής ομορφιάς και αποτελεσματικότητας που την οδήγησε σε ένα εντυπωσιακό σκορ.

Οι Φιλαδελφειώτες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι, με ασφυκτική πίεση από πολύ ψηλά. Η ομάδα του Χαϊδαρίου δυσκολευόταν να βγάλει την μπάλα μακριά από τα καρέ της και να την κρατήσει και όποτε γινόταν αυτό, κινδύνευε από τις ταχύτατες αντεπιθέσεις του Αττάλου. Ο Άτταλος που είχε καταφέρει να ανοίξει γρήγορα το σκορ, δε σταμάτησε να δημιουργεί ευκαιρίες μέχρι το τέλος του αγώνα.

Το χάρηκαν με την ψυχή τους τα παιδιά το παιχνίδι, ενώ στο τέλος του αγώνα πήραν το χειροκρότημα της εξέδρας.

Εδώ πάντως πρέπει να αναφερθεί ότι η ομάδα θα πρέπει να παραμείνει προσγειωμένη και η μεγάλη σε έκταση νίκη να μην λειτουργήσει ως παραμορφωτικός φακός. Διότι δύσκολα θα βρεθεί άλλο απόγευμα, στο οποία ο αντίπαλος θα είναι τόσο κακός και θα δημιουργήσει μισή ευκαιρία.

Τα γκολ του αγώνα:

Ο Άτταλος μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση, με στόχο να “καθαρίσει” την υπόθεση νίκη από νωρίς. Οι Φιλαδελφειώτες έκλεισαν στα καρέ του το Δάσος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 11′. Ο Κουλόλι έβγαλε σέντρα από δεξιά και ο Γουδέλης με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0.

Στο 21′ ο Κουλάι βρήκε με υπέροχη μπαλιά τον Δημητρακόπουλο, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα του Αττάλου.

Στο 28΄ ο Δημητρακόπουλος μπήκε στην περιοχή από δεξιά, απέφυγε αντίπαλο και με φοβερό διαγώνιο σουτ έκανε το 3-0.

Στο 32΄ ο Τσεκούρας, αφού “χόρεψε” αντίπαλο λίγο έξω απ’ την περιοχή, με τεχνικό συρτό σουτ στην αριστερή γωνία έκανε το 4-0.

Στο 40΄ ο Γουδέλης έγινε κάτοχος της μπάλας μέσα στην περιοχή και, αφού “άδειασε” τον γκολκίπερ, με κοντινό πλασέ έκανε το 5-0.

Στο 68΄ ο Παπαδημητρίου στο ύψος της μεσαίας γραμμής διεκδίκησε με πείσμα και κέρδισε την μπάλα, έφτασε ανενόχλητος στην αντίπαλη περιοχή και την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Γιώργο Παπαϊωάννου (είχε ακολουθήσει τη φάση), ο οποίος σε άδειο τέρμα έκανε το 6-0.

Στο 74΄ ο Παπαδημητρίου πήρε την μπάλα μέσα στην περιοχή, απέφυγε περίτεχνα τον γκολκίπερ και έκανε το 7-0.

Στο 82΄ ο Γ. Παπαϊωάννου δέχθηκε βαθιά μπαλιά από τον Κουλόλι, μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με υποδειγματικό πλασέ στην απέναντι γωνία έκανε το 8-0.

Η σύνθεση του Αττάλου Νέας Φιλαδέλφειας:

Τζόι, Σκέμπι, Κλετσίδης, Κουλόλι, Κορλιές, Κουλάι, Μποζινάκης (51΄ Δημ. Παπαϊωάννου), Ζυμάρης (70΄ Κέσκος), Δημητρακόπουλος (65΄ Παπαδημητρίου), Τσεκούρας, Γουδέλης (46΄ Γ. Παπαϊωάννου)

Προηγούμενο άρθροΝέος Πρόεδρος στην ΠΕΔ Αττικής
Επόμενο άρθροΞεπέρασε κάθε προσδοκία το συλλαλητήριο για τη Μακεδονία 
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.