Αίσχος! Βανδάλισαν το μνημείο των Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια

0

Ντροπή και αίσχος! Για μια ακόμη φορά το Μνημείο των Μικρασιατών στη Νέα Φιλαδέλφεια (τρίγωνο), βανδαλίστηκε από “αγνώστους” την Πέμπτη το ξημέρωμα…

Η ζημιές από το μνημείο είναι σημαντικές, όπως βλέπετε και από το ρεπορτάζ της Fx-news.  Έσπασαν -προφανώς με σφυριά- πλάκες με ονομασίες πόλεων της Μικράς Ασίας… Το πρόβλημα με το Μνημείο-σύμβολο της πόλης μας δεν είναι τωρινό. Όπως θα δείτε και στο βίντεο, ο οποιοσδήποτε «ανώμαλος» βεβηλώνει με αισχρά μηνύματα το μνημείο! Εύλογη και η αντίδραση-αγανάκτηση προς την δημοτική αρχή, δημοτών, που βρέθηκαν στο σημείο που κάναμε το ρεπορτάζ.

Πριν τους βανδαλισμούς…

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Μικρή φωτιά στο ΙΚΑ και εκκένωση…
Επόμενο άρθροΒίντεο: Ντροπή & Αγανάκτηση για τον Βανδαλισμό του Μνημείου Μικρασιατών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.