Νέα Φιλαδέλφεια: Χειροπέδες στην σπείρα που “ψείριζε” αυτοκίνητα Smart!

0

Μετά από συντονισμένες ενέργειες του τμήματος ασφαλείας Νέας Φιλαδέλφειας και συγκεκριμένα του νέου διοικητή κ. Αδάμ Ηλιακόπουλου και των συνεργατών του, σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Ασφαλείας Βορειοανατολικής Αττικής, εξάρθρωσαν εγκληματική ομάδα, που διέπραττε διακεκριμένες κλοπές από αυτοκίνητα, μάρκας «smart», σε διάφορες περιοχές της Αττικής και φυσικά στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για την υπόθεση συνελήφθη 23χρονος ημεδαπός, ενώ αναζητείται συνεργός του.

Κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης του προανακριτικού υλικού και των αποτελεσμάτων των συγκριτικών εξετάσεων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, ταυτοποιήθηκε η εμπλοκή τους σε τριάντα (30) περιπτώσεις κλοπών.

Ειδικότερα, ο 23χρονος με τον συνεργό του, για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο των τριών μηνών, διέπρατταν κλοπές από αυτοκίνητα, μάρκας «smart», αφαιρώντας κυρίως το τιμόνι, καθώς και διάφορα άλλα εξαρτήματα από το εσωτερικό τους (λεβιέ ταχυτήτων, οθόνες, συσκευές πλοήγησης (gps), κ.α.), στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Γαλατσίου, των Πατησίων και της Δάφνης-Υμηττού.

Σημειώνεται, μάλιστα, ότι ο 23χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για παρόμοια αδικήματα και του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε στο 10ο Τακτικό Ανακριτικό Τμήμα του Πρωτοδικείου Αθηνών, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση παρόμοιων περιπτώσεων.

Προηγούμενο άρθρο2η τραγωδία στον Όλυμπο!
Επόμενο άρθροΗ εκδήλωση για τον “Ποδονίφτη”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.