Fx-news | Εφημερίδα |ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ-ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ

“Σκοτώθηκε για να σώσει τον φίλο του” (Βίντεο)

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στον Όλυμπο και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 26χρονου άνδρα.

Ο άτυχος Ηλίας, που έχασε τη ζωή του, είχε κανονίσει το ταξίδι στον Όλυμπο μαζί με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε ο Πυραγός Ευάγγελος Φαλάρας: «Ο ένας εκ των δύο γλίστρησε στη χαράδρα, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει ο δεύτερος, έφυγαν και οι δύο πάνω στο παγωμένο χιόνι με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν ο ένας κάποια μέτρα, ο άλλος περισσότερα».

Ο 25χρονος που διασώθηκε, φέρεται να είπε από το νοσοκομείο της Κατερίνης όπου νοσηλεύεται: «Πέσαμε μαζί. Η ψυχή μου πονάει, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έζησα εκεί πάνω…».

Υπενθυμίζεται, πως ο 26χρονος ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα ύστερα από πτώση 200 μέτρων κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός».

Exit mobile version