“Σκοτώθηκε για να σώσει τον φίλο του” (Βίντεο)

0

Συγκλονίζουν οι λεπτομέρειες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την τραγωδία που εκτυλίχθηκε το Σάββατο στον Όλυμπο και είχε ως αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό ενός 26χρονου άνδρα.

Ο άτυχος Ηλίας, που έχασε τη ζωή του, είχε κανονίσει το ταξίδι στον Όλυμπο μαζί με τον 25χρονο φίλο του που σπούδαζαν μαζί στη Θεσσαλονίκη.

Όπως δήλωσε ο Πυραγός Ευάγγελος Φαλάρας: «Ο ένας εκ των δύο γλίστρησε στη χαράδρα, στην προσπάθεια να τον βοηθήσει ο δεύτερος, έφυγαν και οι δύο πάνω στο παγωμένο χιόνι με αποτέλεσμα να γλιστρήσουν ο ένας κάποια μέτρα, ο άλλος περισσότερα».

Ο 25χρονος που διασώθηκε, φέρεται να είπε από το νοσοκομείο της Κατερίνης όπου νοσηλεύεται: «Πέσαμε μαζί. Η ψυχή μου πονάει, δεν θέλω να σκέφτομαι τι έζησα εκεί πάνω…».

Υπενθυμίζεται, πως ο 26χρονος ανασύρθηκε νεκρός από χαράδρα ύστερα από πτώση 200 μέτρων κοντά στο καταφύγιο «Σπήλιος Αγαπητός».

ΜΕΣΩnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΑθωώθηκε η Γαϊτανά
Επόμενο άρθροΈκρηξη στο βενζινάδικο του προέδρου Βενζινοπωλών!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.