Πέρασε και από το Γουδή η ΦΕΑ

0

Με το ροζ φύλλο αγώνα

έφυγε κι από του Γουδή η ΦΕΑ! Η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας με μεγάλη ανατροπή στο φινάλε της αναμέτρησης κέρδισε εκτός έδρας τον Εθνικό Ελληνορώσων με σκορ 80-83 και διατηρήθηκε στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β’ ΕΣΚΑ έχοντας το απόλυτο μετά το πέρας και της 10ης αγωνιστικής.

Οι παίκτες του Αλέξη Καρατζά αν και ήταν πίσω σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα, κατάφεραν να αντιστρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση και να πάρουν το δίποντο χάρη με μία εύστοχη βολή του Στέλιου Λουφόπουλου και δύο του Αλέξανδρου Στεργιάκη δευτερόλεπτα πριν ακουστεί για τελευταία φορά η κόρνα της γραμματείας.

Επόμενος αντίπαλος για τη ΦΕΑ ο ΑΟ Καρέα, την επόμενη Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου στις 8:15 μ.μ. στο κλειστό της Νέας Φιλαδέλφειας.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Ουσταμπασίδης, Σάκκης.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 25-21, 43-46 (ημίχρονο), 62-60, 80-83.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΟΡΩΣΩΝ (Διδαχος): Γουρνέλος, Βιτζηλαίος 7(1), Βελέντζας 8 (2), Γιαννάτος, Αγόρης 14 (3), Σωρανίδης, Αναγνώστου 10 (1), Μπάρτζης 31 (3), Κιούσης, Δεληγιάννης 2, Πολυχρονόπουλος 6, Γλυκόπουλος 2.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Αλ.Καρατζάς, Σωτ.Κουτσούκος): Αφαλίδης 1, Ρωμοσιός 4, Αναούνης, Λουφόπουλος 11, Στεργιάκης 29 (2), Καραλευθέρης 16 (4), Τσεκούρας, Λιναρίτης, Δεληγιάννης 11 (2), Μπάτσος 5, Γιαννουλάκος 6, Καρβέλης.

Προηγούμενο άρθροΗ διάλεξη του Ευτύχη Μπιτσάκη στο ΠΠΙΕΔ
Επόμενο άρθροΑθωώθηκε η Γαϊτανά
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.