ΜΠΕ για διευθέτηση του Ποδονίφτη

0

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στις 15 Δεκεμβρίου 2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 7 μ.μ.,  στην αίθουσα εκδηλώσεων του «Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς Ανδρέας Παπανδρέου» ( Π.Π.Ι.Ε.Δ.) , επί της οδού Δεκελείας 152 & Ατταλείας 2, Νέα Φιλαδέλφεια (τηλ. 213 2049155) σε Δημόσια Συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, δυνάμει του άρθρου 76 του Ν. 3852/2010 (ΦΕΚ.Α’/87/76-2010) «Νέα Αρχιτεκτονική της Αυτ/σης και της Αποκεντρωμένης Διοίκησης – Πρόγραμμα Καλλικράτης» και τις διατάξεις του  Δημοτικού & Κοινοτικού Κώδικα (Ν.3463/2006), για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω μοναδικό θέμα της Ημερήσιας Διάταξης:

ΘΕΜΑ  ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  ΔΙΑΤΑΞΗΣ

«Διατύπωση σχετικής γνώμης σχετικά με τη Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου με τίτλο «Διευθέτηση ρέματος Ποδονίφτη από τη Γέφυρα οδού Χαλκίδος έως τη Γέφυρα της οδού Εράτωνος» στο Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.»

Η ανωτέρω πρόσκληση θα σας αποσταλεί επίσης ηλεκτρονικά.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις μπορείτε να απευθύνεστε στην κα Μολακίδου Αλίκη, στην ηλεκτρονική διεύθυνση amolakidou@neafiladelfeia.gr και στο τηλέφωνο 213 2049037.

Ο Δήμαρχος

Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνος

Αριστείδης Βασιλόπουλος

Προηγούμενο άρθροΗ NASA έστειλε ένα σήμα στο υπερπέραν και… πήρε απάντηση!
Επόμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Καταγγελία για “επικίνδυνο” δρόμο στους Απομάχους
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.