Η διάλεξη του Ευτύχη Μπιτσάκη στο ΠΠΙΕΔ

0

Λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Μεγάλη συμμετοχή σημείωσε η διάλεξη του γνωστού διανοητή Ευτύχη Μπιτσάκη, την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Παγκόσμιου Πολιτιστικού Ιδρύματος Ελληνισμού της Διασποράς.
Η διάλεξη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του Κέντρου Φιλοσοφίας, που οργανώνει ο Δήμος Ν. Φιλαδέλφειας – Ν. Χαλκηδόνας σε συνεργασία με την Διδάκτορα Φιλοσοφίας του ΑΠΘ Χρυσάνθη Κεχρολόγου και με τη συμμετοχή του Εργαστηρίου Φιλοσοφικής Έρευνας πάνω στο Φαντασιακό (ΑΠΘ). Η σειρά των διαλέξεων έχει ως κεντρική θεματική Φιλοσοφία και Πολιτική και το θέμα που ανέπτυξε ο Ε. Μπιτσάκης ήταν: Η φιλοσοφική θεμελίωση της πολιτικής.
Οι διαλέξεις συνεχίζονται από τη νέα χρονιά. Επόμενη ομιλήτρια η Επίκουρος Καθηγήτρια Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Ελένη Λεοντσίνη, με θέμα «Η τέχνη του άρχειν, η δικαιοσύνη και το κοινό συμφέρον κατά τον Αριστοτέλη», τη Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2018.

Προηγούμενο άρθροΔράσεις των Εθελοντών Π.Π. Νέας Φιλαδέλφειας
Επόμενο άρθροΠέρασε και από το Γουδή η ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.