Αγιος Κοσμάς Ν.Φ.: Εορτή του Αγίου Βασιλείου

0
Αρχείο: Από την θεμελίωση του Ναού (1977) στο σήμερα

Λάβαμε την παρακάτω πρόσκληση:

ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΜΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΙ ΚΟΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ: ΚΥΡΙΑΚΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2016
6,30μ.μ. ΜΕΓΑΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ .

ΔΕΥΤΕΡΑ 1 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2017 ΠΕΡΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ-ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ 7,30-11 π.μ. ΟΡΘΡΟΣ ΚΑΙ ΑΡΧΙΕΡΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΕΙΤΟΥΡΓΟ ΥΠΟ ΤΩΝ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΩΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΩΝ κ. κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και ΓΑΒΡΙΗΛ. 11 π. μ. ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΕΠΙ ΤΩ ΝΕΩ ΕΤΕΙ, ΕΥΛΟΓΙΑ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΤΑΣ ΥΠΟ ΤΟΥ ΣΕΒΑΣΜΙΩΤΑΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ Ν.ΙΩΝΙΑΣ και ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ κ. κ. ΓΑΒΡΙΗΛ.. ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΣΤΟΝ ΣΕΒ.ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ πρ.Ν.ΙΩΝΙΑΣ κ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ ΓΙΑ ΤΑ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ Ι.ΝΑΟΥ 5 μ.μ. ΕΣΠΕΡΙΝΟΣ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟ.

σημ. ΣΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΦΥΛΑΣΣΕΤΑΙ ΑΠΟΤΜΗΜΑ ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΛΕΙΨΑΝΟΥ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΕΘΕΙ ΠΡΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΗ.

Προηγούμενο άρθροΚρήτη: Έγινε πατροκτόνος μετά το μεθύσι!
Επόμενο άρθροΓκρέμισαν το σπίτι του Καζαντζάκη στο Ηράκλειο!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.