Έκρηξη κινητήρα λεωφορείου ΟΑΣΑ!

0

Ήταν γεμάτο με επιβάτες!

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Πέμπτης και θα μπορούσε να προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό σε επιβάτες αν ο οδηγός δεν είχε αντιδράσει έγκαιρα. Ο κόσμος εγκλωβίστηκε στο όχημα και επικράτησε μέχρι να ανοίξει τις πόρτες ο οδηγός με το εφεδρικό σύστημα ανάγκης.

Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, ο κινητήρας λεωφορείου της γραμμής 608 (Γαλάτσι – Νεκροταφείο Ζωγράφου) εξερράγη ενώ το όχημα βρισκόταν εν κινήσει, γύρω στις 5 το απόγευμα της Πέμπτης, με αποτέλεσμα οι επιβάτες να εγκλωβιστούν για λίγη ώρα στο λεωφορείο επειδή μπλόκαραν οι πόρτες.

Το λεωφορείο ερχόμενο από Γαλάτσι προς νεκροταφείο Ζωγράφου και στο ύψος της πλατείας Κάνιγγος άρχισε να παρουσιάζει θόρυβο από το χώρο του κινητήρα.

Προηγούμενο άρθροΜενίδι: “Χτύπησαν” πάλι ληστές χρηματοκιβωτίων
Επόμενο άρθροΤα Νέα της ΦΕΑ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.