Αρχική ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑ-ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Χονγκ Κονγκ: «Ρουμάνοι έμπλεξαν την 19χρονη Ειρήνη»

Χονγκ Κονγκ: «Ρουμάνοι έμπλεξαν την 19χρονη Ειρήνη»

Δύο Ρουμάνοι φαίνεται πως έμπλεξαν την 19χρονη Ειρήνη που συνελήφθη στο Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνης στη βαλίτσα της.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος» δύο Ρουμάνοι, κάτοικοι Ελλάδος, βρίσκονταν μαζί της στην Αιθιοπία και έμεναν στο ίδιο ξενοδοχείο, το «Aldi Guest House», στην πρωτεύουσα Αντίς Αμπέμπα. Πρόκειται για έναν 28χρονο και έναν 37χρονο, γεννημένοι και οι δύο στην Ρουμανία.

Η Ειρήνη τους γνώρισε ως Πέτρο και Νίκο, ενώ θεωρούσε πως ο ένας είχε ελληνική καταγωγή και ελληνικό επίθετο, κάτι που δεν φαίνεται να ισχύει.

Η ίδια έχει δώσει τα στοιχεία των δύο ανδρών στις κινεζικές αρχές, ενώ έχει περιγράψει και τον άνδρα από την Αιθιοπία που τους έδωσε τη βαλίτσα.

Πρώην σύντροφος της Ειρήνης σημειώνει πως ήταν ένα καλοκάγαθο και άπειρο κορίτσι, το οποίο οποιοσδήποτε θα μπορούσε να εκμεταλλευτεί: «Η Ε. δεν είναι και τόσο έμπειρη κοπέλα και οποιοσδήποτε θα μπορούσε πολύ εύκολα να την παρασύρει. Έμπλεξε από την αφέλειά της. Κάποιος την πλησίασε, της αφιέρωσε χρόνο, της φούσκωσε τα μυαλά και εκμεταλλεύτηκε τα όνειρά της».

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ Fx-news - Διαβάστε on-line το νέο τεύχος