“Tσόντα-reality”… σαρώνει στη Γερμανία! (Βίντεο)

0

«Adam sucht Eva» στο γνωστό τηλεοπτικό κανάλι RTL!  Στο ριάλιτι, μια ομάδα διασήμων ψάχνει να βρει το άλλο της μισό σε ένα ερημικό νησί ενώ όλοι είναι ολόγυμνοι. Η παραγωγή ενθαρρύνει τις σεξουαλικές περιπτύξεις μεταξύ τους ενώ όλα προβάλλονται!

Μπορεί οι περισσότεροι να νομίζουμε πως οι Αμερικάνοι είναι οι βασιλιάδες της τηλεόρασης ωστόσο οι Γερμανοί φαίνεται πως το έχουν τερματίσει. Σε ριάλιτι που προβάλετε στην τηλεόραση προβάλλονται σκηνές σεξ χωρίς λογοκρισία ανάμεσα σε ανθυποσελέμπριτις τριτοκλασάτους Γερμανούς celebrities, που κυκλοφορούν γυμνοί μπροστά στις κάμερες. Το «Adam sucht Eva» που στα ελληνικά σημαίνει «Ο Αδάμ ψάχνει την Εύα» προβάλλεται για τρίτη σεζόν από το γερμανικό κανάλι RTL και έχει καταφέρει να σημειώνει πολύ μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης.

Συνολικά 1.500.000 άνθρωποι παρακολουθούν το ριάλιτι στη Γερμανία. Για πρώτη φορά προβλήθηκε στην Ολλανδία το 2014 και ακολούθησαν η Ισπανία, η Γερμανία και η Γαλλία.

Φαίνεται πως κάποιοι κάνουν τα πάντα για τα νούμερα τηλεθέασης!

Το βλέπουμε να έρχεται σύντομα στην Ελλάδα…

Προηγούμενο άρθροΈσβησαν οι ελπίδες για το χαμένο υποβρύχιο της Αργεντινής
Επόμενο άρθροMε χιόνια και καταιγίδες θα τελειώσει ο Νοέμβριος…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.