ΝΦ-ΝΧ-Καταιγίδες-πλημμύρες: Τα Βίντεο ρεπορτάζ της Fx να μην επαναληφθούν!

0
Αρχείο
Αρχείο

Δείτε στην οθόνη σας το χρονικό με τις καταστροφικές καταιγίδες που έπληξαν τη Νέα Φιλαδέλφεια-Νέα Χαλκηδόνα τα τελευταία χρόνια μέσα από τα ρεπορτάζ της Fx-news. Ζημιές, καταστροφή περιουσιών αλλά ευτυχώς όχι ανθρώπινων απωλειών. Δείτε το ιστορικό με την ευχή να μην ξανακάνουμε ανάλογα ρεπορτάζ στο μέλλον:

22 Φεβρουαρίου 2013

Τα ακραία καιρικά φαινόμενα τα ξημερώματα στην Αττική(22/02/2013) με την ισχυρή βροχόπτωση και το χαλάζι, δημιούργησαν τεράστια προβλήματα και στην πόλη μας…Πραγματικά συγκλονιστικό το ρεπορτάζ μας, με δηλώσεις των θυμάτων της καταιγίδας, πλάνα από τις ζημιές σε σπίτια συμπολιτών μας… κ.α.! Γέφυρες έπεσαν…, άνθρωποι κινδύνευσαν να πνιγούν,… περιουσίες καταστράφηκαν και πολλά άλλα, που θα δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο Ρεπορτάζ της Fx-news!

24 Οκτωβρίου 2014

Μεγάλη καταιγίδα με τρομερή βροχόπτωση & χαλάζι, το μεσημέρι της Παρασκευής(24/10) στην Νέα Φιλαδέλφεια.Πανικός επικράτησε στην Εθνική οδό, οι υπόγειες διαβάσεις πλημμύρισαν, η οδοί Σοφούλη, Σκρα, Αναγεννήσεως μετατράπηκαν σε ποτάμι με εγλωβισμό οχημάτων, υπόγεια και ισόγεια σπιτιών γέμισαν νερά και σίγουρα όσο περνάει η ώρα θα διαπιστώσουμε και άλλες ζημιές στην πόλη. Βίντεο με το ρεπορτάζ μέσα και μετά την καταιγίδα:

22 Οκτωβρίου 2015

Καταστροφές σε σπίτια, παρασύρθηκαν αυτοκίνητα, βγήκαν μέχρι ψάρια στη στεριά!

Καταστροφές στη Νέα Φιλαδέλφεια από την έντονη νεροποντή. Στην οδό Σκρα (Αγία Μαρίνα) ο χείμαρρος που σχηματίστηκε παρέσυρε διερχόμενα και σταθμευμένα αυτοκίνητα. Στην οδό Κίρκης στους Απόμαχους Νέας Φιλαδέλφειας, το ποτάμι ξεχείλισε, παρέσυρε αυτοκίνητα και πλημμύρισε κατοικίες και καταστήματα. Μάλιστα στα ισόγεια κατοικιών που πλημμύρισαν, βρέθηκαν μέχρι και ψάρια! Το πιο παράξενο φαινόμενο που θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, είναι ένα τεράστιο χέλι επί της οδού Κίρκης να προσπαθεί να επιστρέψει στα νερά του ποταμού! Η οδός Σοφούλη (Απομάχων) μετατράπηκε επίσης σε Χείμαρρο, ενώ είχαμε και εγκλωβισμό οχήματος και του οδηγού του χωρίς ευτυχώς να πάθει τίποτα. Δείτε τα ΟΛΑ στο Βίντεο-Ρεπορτάζ της Fx-news.gr

Εγκλωβισμένος οδηγός στην οδ. Σκρα “αποδρά” τελευταία στιγμή από το όχημα!

“Σκρα” πάλι…

Ποτάμι και η οδός Σερρών:

Νησίδα Ν.Φ.: “Τα νερά του Κηφισού σκεπάζουν τα πάντα”:

“Χείμαρρος” η οδ. Σοφούλη! Εγκλωβίστηκε όχημα!:

17 Νοεμβρίου 2017

Φωτο: Γιάννης Αλεβιζόπουλος

Οδός Σκρα:

Εδώ και χρόνια οι κάτοικοι των περιοχών που είδατε στα παραπάνω ρεπορτάζ έχουν λάβει ΜΟΝΟ υποσχέσεις από τις δημοτικές & περιφερειακές αρχές! Δυστυχώς, όπως είδαμε και στην Μάνδρα Αττικής, τα έργα στην Ελλάδα γίνονται μετά τα κηδειόχαρτα…

 

Προηγούμενο άρθροΕισέβαλε και μέσα στο… Υπουργείο Άμυνας ο Ρουβίκωνας!!!
Επόμενο άρθροΕξάρχεια: Γυναίκα τραυματίστηκε από φωτοβολίδα (Προσοχή! Σκληρές εικόνες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.