ΝΦ-ΝΧ: Δημοτική συγκοινωνία… “πονεμένη ιστορία”!

0

2006. Η τότε διοίκηση (2003-2006) του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας, του Δημάρχου Νίκου Αδαμόπουλου, αγοράζει τρία μίνι λεωφορεία και ξεκινά το πρόγραμμα δημοτικής συγκοινωνίας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Οκτώβριος 2010. Η τελευταία εμφάνιση των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης, επί δημαρχίας Σταύρου Κόντου (2007-2010).

2010-08/2014-Διοίκηση Ευτυχίας Γαϊτανά-Αποστολάκη: Τα λεωφορεία παρατημένα και αφύλακτα στην είσοδο του νεκροταφείου του Κόκκινου Μύλου. “Δεν υπάρχουν οδηγοί” η επίσημη απάντηση της τότε διοίκησης. Μετά την “καταγραυγή” και από ρεπορτάζ της εφημερίδας μας για την τραγική κατάσταση που είχαν περιέλθει τα λεωφορεία από βανδαλισμούς και καιρικές συνθήκες, έγινε μια μερική αποκατάσταση και συντήρηση και τα μετέφεραν στο πάρκινγκ οχημάτων του Δήμου.

09/2014-σήμερα: Διοίκηση Άρη Βασιλόπουλου: Επισκεύασε τα λεωφορεία χωρίς ποτέ να χρησιμοποιηθούν. “Έλλειψη οδηγών” η αιτιολογία. DIMARXEIO-LEOFOREIOΤην μοναδική φορά που είδαμε ένα από τα “επισκευασμένα” λεωφορεία στην πόλη ήταν τον Μάρτιο του 2016. Για κάποιες μέρες ήταν παρκαρισμένο έξω από το δημαρχείο (φωτο) στα πλαίσια συλλογής τροφίμων για τους πρόσφυγες…

Παραχώρηση στον Δήμο Νέας Ιωνίας

Το 2017 η διοίκηση του κ. Άρη Βασιλόπουλου παραχώρησε (αρχικά για 6 μήνες και ανανεώθηκε για άλλους 6 τον Νοέμβριο) στον Δήμο Νέας Ιωνίας δύο από τα τρία λεωφορεία.

Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο Δήμος Νέας Ιωνίας κάλυψε με το λογότυπό του το, “Δημοτική συγκοινωνία Νέας Φιλαδέλφειας”. Τα 2 Λεωφορεία που παραχώρησε ο Δήμος μας και ένα ακόμη του Δήμου Ν.Ιωνίας εκτελούν και εξυπηρετούν καθημερινά τους δημότες της πόλης τους με τρεις διαφορετικές διαδρομές.

Εντύπωση σε πολλούς έχει προκαλέσει ότι καμία διαδρομή ΔΕΝ περιλαμβάνει τη Νέα Φιλαδέλφεια, έτσι ώστε τουλάχιστον να υπάρχει (και για εμπορικούς λόγους) ΔΩΡΕΑΝ απευθείας σύνδεση του κέντρου των δύο Δήμων…

 

 

 

Προηγούμενο άρθροΔήμος ΝΦ-ΝΧ: Ένταξη δημοτών σε σίτιση και Κοινωνικό παντοπωλείο
Επόμενο άρθροΑνατροπή; Μπορεί και να έπεσε από τον βράχο λέει η ΕΛ.ΑΣ.
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.