Αποτελέσματα POLL: “Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή;”

0

41 μήνες μετά τις δημοτικές εκλογές του Μαΐου του 2014 και 37 περίπου από την ανάληψη του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας από την παράταξη «Δύναμη Πολιτών» με δήμαρχο τον Άρη Βασιλόπουλο, η εφημερίδα μας στα πλαίσια των τακτικών ηλεκτρονικών ψηφοφοριών (POLL) που κάνει στην ηλεκτρονική της έκδοση (Fx-news.gr | filadelfia-xalkidona.gr), έδωσε την δυνατότητα στους αναγνώστες της να απαντήσουν στο ερώτημα:

“Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή του Άρη Βασιλόπουλου (Δύναμη Πολιτών), μετά από 3 χρόνια στην διοίκηση του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας;;;”

 Διευκρινίζουμε ότι (Όροι ψηφοφορίας): Η ψηφοφορία δεν είναι επιστημονική. Τα αποτελέσματά της δεν αντιπροσωπεύουν την κοινή γνώμη ή το σύνολο των χρηστών του Internet αλλά μόνο τις γνώμες των επισκεπτών της ηλεκτρονικής εφημερίδας Fx-news.gr (filadelfia-xalkidona.gr) που επέλεξαν να ψηφίσουν. Οι χρήστες ψηφίζουν μία (1) φορά.  Η σύγχρονη πλατφόρμα ηλεκτρονικών ψηφοφοριών που χρησιμοποιεί η ηλεκτρονική Fx-news, διασφαλίζει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια διπλοψηφίας. Αναγνωρίζει ως έγκυρη την πρώτη φορά που κάποιος ψήφισε και απορρίπτει ως «DENIED» την διπλή, τριπλή κοκ ψήφο (πχ. αλλαγή IP,  καθαρισμόs cookies, διαφορετικό- wifi κλπ). Η ψηφοφορία ξεκίνησε το Σάββατο 21/10/2017 (13.09) και έληξε  την Τρίτη 24/10/2017 (23.00).

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ POLL 2017

Έγκυρες ψήφοι (μοναδική ψήφος/χρήστη): 432
ΕΠΙΛΟΓΕΣ Ψήφοι %
ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ 72 16,7
ΑΡΚΕΤΑ 43 10
ΜΕΤΡΙΑ 27 6,30
ΛΙΓΟ 32 7,40
ΚΑΘΟΛΟΥ 258 59,7
ΣΥΝΟΛΟ 432 100

 


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ POLL 2015

Τον Ιούνιο του 2015, δέκα μήνες από την εκλογή του Άρη Βασιλόπουλου και της «Δύναμης Πολιτών» στη διοίκηση του δήμου Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας, η ηλεκτρονική Fx-news.gr, είχε δώσει τη δυνατότητα στους αναγνώστες της να αξιολογήσουν τη δημοτική αρχή για τα μέχρι τότε πεπραγμένα της:



*Δημοσιεύθηκε στην έντυπη εφημερίδα Fx-news Οκτωβρίου

Διαβάστε on-line το νέο τεύχος

Σε περίπτωση που έχετε την εφαρμογή ad block ενεργοποιημένη, απενεργοποιήστε την για να δείτε την εφημερίδα ή κάντε ΚΛΙΚ ΕΔΩ.

Προηγούμενο άρθρο2 Νοεμβρίου 1930: Τα εγκαίνια του γηπέδου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
Επόμενο άρθροΈναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.