Αγιος Κοσμάς Ν.Φ.: “Διαμαρτυρία προς κάθε αρμόδιο φορέα”

0

Από το Ιερό Ναό Αγίου Κοσμά λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση:

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΑΡΜΟΔΙΟ ΦΟΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΔΙΧΑΛΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ” ΣΤΗ Ν.ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ

Ένας μήνας πέρασε από την ημέρα που συνέβη το τραγικό δυστύχημα μπροστά στον Ιερό Ναό του Αγίου Κοσμά Ν.Φιλαδέλφειας με αποτέλεσμα τον θάνατο ηλικιωμένης ενορίτισσας μας,  που παρασύρθηκε από διερχόμενο αυτοκίνητο την Κυριακή 8 Οκτωβρίου αμέσως μετά την θεία Λειτουργία, στη “Διχάλα καρμανιόλα” ή “Διχάλα του τρόμου και του θανάτου” στο σημείο που τέμνονται η οδός Σοφούλη, η οδός Πίνδου και η οδός Φιλαδελφείας. 

Καθημερινά σχεδόν γίνονται τροχαία ατυχήματα όπως καλύτερα από κάθε άλλον γνωρίζει η Τροχαία, και  παρόλο που από το πεζοδρόμιο του Ναού έως και απέναντι υπάρχει υποδομή -ακόμη για για τυφλά άτομα- με κενά διάβασης σε πεζοδρόμια και νησίδες, δυστυχώς κανείς αρμόδιος δεν φρόντισε μέχρι σήμερα να κάνει την σχετική διαγράμμιση πεζών στο οδόστρωμα, να μπουν σήματα διέλευσης πεζών η ότι άλλο είναι αναγκαίο για να μη θρηνήσουμε και άλλα θύματα μέχρι την οριστική λύση του προβλήματος όπως αυτή αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου Ν. Φιλαδέλφειας- Ν. Χαλκηδόνας την οποία και επισυνάπτουμε μαζί με σχετικό βίντεο -ρεπορτάζ τοπικής ηλεκτρονικής εφημερίδας (Fx-news).

Διαμαρτυρόμαστε έντονα προς κάθε κατεύθυνση για την απαράδεκτη αδιαφορία των αρμοδίων φορέων όποιοι και αν είναι αυτοί,Τροχαία,Περιφέρεια,Δήμος κ.λ.π. και εκ μέρους των Ενοριτών και επισκεπτών του Ιερού μας Ναού ζητάμε την άμεση λύση του μεγάλου αυτού προβλήματος που κοστίζει ανθρώπινες ζωές.

ΕΚ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ  

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Κυριακή 8/10 το πρωί μπροστά από τον Ι.Ν. Αγ. Κοσμά του Αιτωλού και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 90χρονης συμπολίτισσάς μας, ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι μία από τις τέσσερις συνολικά περιοχές της Δ.Ε Ν. Φιλαδέλφειας, στις οποίες παρεμβαίνει η εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου, είναι και ο συγκεκριμένος κόμβος που δημιουργείται στην συμβολή των οδών Σοφούλη, Πίνδου και Φιλαδελφείας. Η παρέμβαση που σχεδιάστηκε στο σημείο αυτό αφορά νέα διαμόρφωση του κόμβου και δημιουργία διαβάσεων πεζών.

Η παραπάνω μελέτη, αν και έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την υλοποίησή της καθυστερεί αδικαιολόγητα με βασική αιτία το νέο σχεδιαζόμενο έργο της υπογειοποίησης στο κέντρο της πόλης και των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προτείνονται από αυτή.

Προηγούμενο άρθροΑνακοίνωση ΑΝΤΑΡΣΥΑ για την “υπογειοποίηση”
Επόμενο άρθροΣήμερα η Αιμοδοσία στο ΠΠΙΕΔ (13.00-17.00)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.