Τα νέα της ΦΕΑ

0

Ονειρεμένη πρεμιέρα για το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ!

Καλύτερη πρεμιέρα δεν θα μπορούσε να φανταστεί το τμήμα Προμίνι της ΦΕΑ στο πρωτάθλημα του 10ου ομίλου της ΕΣΚΑ.

Οι νεαροί παίκτες του Δημήτρη Μαστρογιάννη, οι οποίοι είναι γεννημένοι το 2005, με εξαίρεση τον Λευτέρη Χαβουτσά ο οποίος γεννήθηκε το 2006, διέλυσαν εκτός έδρας τον ΓΣ Πατησίων με σκορ 17-67 το μεσημέρι της Κυριακής 5 Νοεμβρίου κλείνοντας με τον καλύτερο τρόπο το διήμερο των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου, αφού πέτυχαν το 3/3.

Να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο τμήμα την περυσινή σεζόν είχε πρωταγωνιστήσει, αφού έφτασε ένα βήμα από την πρόκριση στο φάιναλ φορ των καλύτερων ομάδων της Αττικής και φέτος έχει όλα τα φόντα να διακριθεί εκ νέου. Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας ο ΓΑΣ Εύνικος την επόμενη Κυριακή 12 Νοεμβρίου στις 2:15 μ.μ.

Η σύνθεση της ΦΕΑ ήταν η εξής: (προπονητής Δ.Μαστρογιάννης): Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Δημήτρης Δήμας, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

 

Νίκη εις διπλούν για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ

Δύο νίκες στα ισάριθμα παιχνίδια τους για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, στην επιστροφή τους στην ενεργό δράση μετά το ρεπό της περασμένης εβδομάδας λόγω της αργίας της 28ης Οκτωβρίου.

Άνετο απόγευμα για τους έφηβους της ομάδας της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας. Οι παίκτες του Κώστα Μπασέα, μετά από δύο συνεχόμενες ήττες από Πανελλήνιο και ΚΑΟ Λυκόβρυσης επέστρεψαν στις επιτυχίες κερδίζοντας τον Αρίων Αμαρουσίου με σκορ 76-52 στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου. Επόμενος αντίπαλος, ο ΑΟ Περισσού το επόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 4:15 μ.μ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 27-12, 42-30 (ημίχρονο), 61-40, 76-52.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κ.Μπασέας): Αναούνης 16, Σμυρναίος 2, Σφονδύλης 2, Ψαλτάκης 6, Τσακίρης 12, Λιναρίτης 4, Δικαιόπουλος 9 (1), Παπαδόπουλος 16 (2), Κάργας 3 (1), Λουπέτης 6, Παπαρίζος, Αγγελάκος.

Σε ένα αμφίρροπο παιχνίδι που κρίθηκε στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι παίδες της ΦΕΑ κέρδισαν με σκορ 67-57 τον Αρίων Αμαρουσίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου, έπειτα από την ήττα από τον ΚΑΟ Λυκόβρυσης. Επόμενος αντίπαλος για τους νεαρούς αθλητές του Κώστα Μπασέα, ο ΑΟ Περισσού το επόμενο Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 2:15 μ.μ.

ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 14-17, 27-31 (ημίχρονο), 49-42, 67-57.

ΦΕΑ ΝΦ/ΝΧ (Κ.Μπασέας): Λυμπεσάρι, Γκέκας 4, Κοκοτός, Παγάνης, Ασημομύτης 2, Βοϊτούσικ 20, Λάδης 2, Κούλιος 11, Αρτόπουλος, Μακρυπίδης, Καβαλάρης 12, Μάνος 16 (4).

Προηγούμενο άρθροΝίκη αφιερωμένη και στην Μυρτώ
Επόμενο άρθρο“Τέλος στα ταμεία των διοδίων”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.