Ο Φοίβος Δεληβοριάς βάζει ”ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΣΤΟ ΧΑΟΣ”

0

Την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου,στο PassPort Kεραμεικός ο Φοίβος παρουσιάζει 30 νέους δημιουργούς τραγουδιών,που παρακολούθησαν το σεμινάριο τραγουδοποιΐας του στο Χαλκηδόνιο Ωδείο – Halkidonio Odeio την περασμένη χρονιά. Ρίχνει τα παιδιά της τάξης του στο χάος της ζωντανής εμφάνισης και όλων όσων αυτή χρειάζεται :

πρόβες, ενορχηστρώσεις, διοργάνωση, κόμπους στο στομάχι, συναδελφικότητα, πίτσα και μπύρες στα καμαρίνια και ύστερα μουδιασμένη έφοδος στο φως! Ελάτε να παραστείτε στα βαφτίσια τους,στο βάπτισμα του πυρός,να γίνουμε μαζί οι πρώτοι ακροατές τους.

Το Χαλκηδόνιο Ωδείο, εδώ και χρόνια είναι ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα σε εμάς και τις πραγματικές αξίες της μουσικής. Αν θέλετε να ανακαλύψετε κι εσείς αυτή τη μοναδική εμπειρία, τότε μπορείτε να κλείσετε ένα δωρεάν δοκιμαστικό μάθημα γνωριμίας με το Ωδείο και τους καθηγητές.

Πληροφορίες Τηλ.επικοινωνίας : 2102530080 και 2102856196.

  1. Δεκελείας 71 & Σ.Σταματιάδη 2 Ν.Φιλαδέλφεια τηλ.2102530080 και

2. Σολωμού 56 Μεταμόρφωση τηλ.2102856196

www.halkidonio.gr

Facebook: Halkidonio Odeio

Προηγούμενο άρθροΕπιτυχίες για παιδικό-εφηβικό στην ΦΕΑ
Επόμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: «Ο Ρυθμός στη Χώρα της Μουσικής και του Θεάτρου»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.