Ξεκινά η ανέγερση του 3ου Γυμνασίου-Λυκείου Νέας Φιλαδέλφειας

0

 

Από τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας λάβαμε την παρακάτω ενημέρωση:

Υπεγράφη τηνΤρίτη 28 Νοεμβρίου 2017, η σύμβαση μεταξύ των ΚΤΥΠ Α.Ε. και της εταιρείας ΑΕΤΕΘ Α.Ε. που αφορά την ανέγερση των νέων κτιρίων του 3ου Γυμνασίου και 3ου Λυκείου Ν. Φιλαδέλφειας στο οικόπεδο του πρώην ΕΣΠΕΡΟΥ (φουγάρο). Οι εργασίες θα ξεκινήσουν άμεσα και εντός 780 ημερών, όπως προβλέπεται από τη σύμβαση, η πόλη μας θα αποκτήσει δύο υπερσύγχρονα σχολεία ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες της εκπαιδευτικής κοινότητας της περιοχής με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η έναρξη της ανέγερσης των δύο σχολείων δικαιώνει τον αγώνα που ξεκίνησαν οι Σύλλογοι Γονέων των σχολείων με την ενεργή και ουσιαστική συμπαράσταση των μαθητών, των διδασκόντων, των κατοίκων και των φορέων της πόλης μας την άνοιξη του 2014.
Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην προσπάθεια αυτή και ιδιαίτερα την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Δούρου και την Αντιπεριφερειάρχη Κεντρικού Τομέα Αθηνών κ. Κυπριανίδου, που υλοποίησαν τη δέσμευσή τους για χρηματοδότηση του έργου μέσω του ΠΕΠ Αττικής, καθώς και την Πρόεδρο των ΚΤΥΠ Α.Ε. κ. Κοντούλη, το Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΚΤΥΠ κ. Καραγιάννη και το μέλος του ΔΣ των ΚΤΥΠ κ. Πολίτου για την άμεση ένταξη των σχολείων στο πρόγραμμα εκτελεστέων έργων των ΚΤΥΠ.

Προηγούμενο άρθροΧαλκηδόνιο Ωδείο: Μοντέρνο Πιάνο με τον Μίλτο Σελητσανιώτη
Επόμενο άρθροΣτην Αυστραλία ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΕΚ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.