Ν. Σμύρνη: Αυτοκτόνησε και έκαψε και τα παιδιά του!

0

Σοκάρουν οι πληροφορίες για την φωτιά που ξέσπασε σε διαμέρισμα της Νέας Σμύρνης, η

οποία είχε ως αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους δύο παιδιά – ηλικίας 8 και 10 ετών – και ο πατέρας τους, καθώς ο άνδρας που ήταν στέλεχος της αεροπορίας, φέρεται να επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί. Κατά τις ίδιες πληροφορίες ο 45χρονος άνδρας, τις βραδυνές ώρες της Παρασκευής προς Σάββατο έγραψε με μαρκαδόρο στον τοίχο τη φράση «σας βαρέθηκα όλους» και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο διαμέρισμα.

Ο 45χρονος είχε χωρίσει με τη σύντροφό του και τα παιδιά ήταν μαζί του για το Σαββατοκύριακο.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε από γείτονες κι όταν έφτασε στο σημείο έσβησε αμέσως τη φωτιά και τότε εντόπισε τα θύματα, τα οποία διακομίστηκαν με ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ σε νοσοκομεία.

Ειδικότερα, τα δύο παιδιά διακομίστηκαν στο «Παίδων» και ο άνδρας στο «Γ. Γεννηματάς».

Φρίκη από τα όσα έγραψε στον τοίχο του σπιτιού του πριν βάλει την πυρκαγιά.

«Δεν αντέχω άλλο. Τι να την κάνω τη ζωή μου. Σας βαρέθηκα όλους»: Αυτά ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια στο σημείωμα που άφησε με μαρκαδόρο ο πατέρας στον τοίχο του σπιτιού του, λίγο πριν βάλει φωτιά και σκοτώσει τα δύο αγόρια του, ηλικίας 8 και 10 ετών.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με το Star φέρεται να κλείδωσε τα παιδιά του στην κρεβατοκάμαρα του διαμερίσματος και να έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο και οι τρεις τους από αναθυμιάσεις.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες ο παιδοκτόνος ήταν διαζευγμένος και είχε πάρει τα παιδιά στο σπίτι για Σαββατοκύριακο. Μάλιστα, φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Πριν από λίγες ημέρες έχασε την επιμέλεια των παιδιών του και γι’ αυτό είχε επιδεινωθεί η ψυχολογική κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Cnn.gr μέσα στο διαμέρισμα βρέθηκαν πάνω από 10 σημειώματα, στα οποία ο δράστης ανέφερε ότι θα αυτοκτονήσει και θα σκοτώσει τα παιδιά για να εκδικηθεί τον νέο σύντροφο της πρώην συζύγου του και πατριό των παιδιών του.
Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Star, ο πατέρας είχε χάσει την επιμέλεια των παιδιών από την πρώην σύζυγό του και άφησε σημειώματα που παραπέμπουν στην ενέργειά του.

Κλείδωσε τα παιδιά στο δωμάτιό τους, τα οποία η μητέρα τα είχε αφήσει στο σπίτι του για το Σαββατοκύριακο και έβαλε φωτιά, με αποτέλεσμα να πεθάνουν και οι τρεις.

Η τραγωδία εκτυλίχθηκε στις 06:00 τα ξημερώματα του Σαββάτου. Ο άνδρας και τα δύο παιδιά εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους, έπειτα από μικρής έκτασης πυρκαγιά σε διαμέρισμα, επί της οδού Κοραή στη Νέα Σμύρνη.

Προηγούμενο άρθροΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ: Έτσι έπεσαν τα Βουρλά της Σμύρνης!
Επόμενο άρθροΚάλυμνος: Σε περίεργο σημείο βρέθηκε δολοφονημένος ο φοιτητής
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.