Μάνδρα: Αναζητούνται 5 αγνοούμενοι – Βρέθηκε ζωντανός 67χρονος

0

Οι αγνοούμενοι βρίσκονταν είτε σε σπίτια, είτε σε οχήματα στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας-Θηβών.

Φόβους ότι ο αριθμός των θυμάτων στη Δυτική Αττική θα ξεπεράσει τους 20 προκαλεί η τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική ότι είναι σε εξέλιξη οι έρευνες για τον εντοπισμό πέντε ατόμων που αγνοούνται από την Τετάρτη σε Μάνδρα και Νέα Πέραμο μετά τις φονικές πλημμύρες που άφησαν πίσω τους 15 νεκρούς και 21 τραυματίες.

Σύμφωνα με την πυροσβεστική οι δύο από τους αγνοούμενους αναζητούνται στα σπίτια τους στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο και την περιοχή Παλαιοχώρι στη Μάνδρα ενώ οι άλλοι τρεις είναι οδηγοί που βρίσκονταν στην παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών, οι συγγενείς και οι φίλοι των οποίων έχουν χάσει τα ίχνη τους από χθες.

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον έκτο αγνοούμενο, ηλικίας 67 ετών, καθώς λίγο πριν τις 11:30 η εκπρόσωπος τύπου της πυροσβεστικής ανακοίνωσε ότι εντοπίστηκε στην περιοχή της Αγίας Αικατερίνης στην παλαιά εθνικής οδού Ελευσίνας-Θηβών.

Προηγούμενο άρθροΤο ρεπορτάζ της Fx και η Κατάληψη του Γυμνασίου Νέας Χαλκηδόνας
Επόμενο άρθροΓυμνάσιο ΝΧ: Έληξε η κατάληψη – Αναμονή για επισκευές από τον Δήμο
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.