Θεομηνία στην Δυτική Αττική – 13 θύματα – υπάρχουν αγνοούμενοι…

0

Αδιανόητη τραγωδία από την καταιγίδα που ξέσπασε τα ξημερώματα στην δυτική Αττική, καθώς στη Μάνδρα τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους! Η ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε μετά τις 3:30 τα ξημερώματα έχει προκαλέσει πολύ σοβαρά προβλήματα με πλημμυρισμένα σπίτια και καταστήματα, κατεστραμμένα αυτοκίνητα, δρόμους-ποτάμια καθώς τα ορμητικά νερά έφτασαν σε ορισμένα σημεία το 1,5 μέτρο ύψος.

https://www.youtube.com/watch?v=AtFVuQsqros

Επί πολλές ώρες άνθρωποι έμειναν εγκλωβισμένοι στα σπίτια και τα αυτοκίνητά τους, ενώ οι καταστροφές είναι ανυπολόγιστες, καθώς δεκάδες σπίτια έχουν πλημμυρίσει, δρόμοι έχουν καταρρεύσει.

Μέχρι στιγμής στη Μάνδρα μια υπερήλικη γυναίκα 101 ετών βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της, στην οδό Κοροπούλη, όπου εγκλωβίστηκε από τα νερά που έφτασαν σε πολύ μεγάλο ύψος, ένας 89χρονος από τα νερά που πλημμύρισαν το υπόγειο του σπιτιού του στην οδό Αγαμέμνονος, τρίτος νεκρός, άνδρας, ηλικίας περίπου 65 ετών, ο οποίος βρέθηκε στην αυλή του σπιτιού του, στην οδό Λεωνίδα Στάμου.

-Up1- Σύμφωνα με νεότερες επίσημες πληροφορίες υπάρχει και τέταρτος νεκρός, ενώ οι ανεπίσημες μιλούν για περισσότερους…

-Up2- Πέμπτο θύμα. Γυναίκα βρέθηκε στο σπίτι της νεκρή.

-Up3- Πληροφορίες λένε ότι βρέθηκαν άλλοι δύο νεκροί ανεβάζοντας τον αριθμό σε 7 τα θύματα της θεομηνίας.

-Up3- Σε εννέα έφτασε ο αριθμός των θυμάτων. Δύο από τους αγνοούμενους ήταν νεκροί.

-Up4- δέκα οι νεκροί…

-Up5- Έντεκα οι νεκροί… 8 άντρες & 3 γυναίκες

-Up4- 13 οι νεκροί…

Προηγούμενο άρθροΝέο συμβούλιο στην τοπική του ΣΥΡΙΖΑ
Επόμενο άρθροΦόβος για νέα θεομηνία σε λίγες ώρες σε ολόκληρη την Αττική
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.