Γιορτή Πολεμικής Αεροπορίας- Βίντεο από το μέλλον!

0

Με αφορμή της εορτή του Αρχάγγελου Μιχαήλ, προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας, το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας ανάρτησε ένα βίντεο με την διαχρονική αποστολή και προσφορά της Πολεμικής Αεροπορίας στο οποίο πέρα από τα σημαντικά πλάνα αρχείου εμφανίζεται για σημαντικό χρονικό διάστημα -για δεύτερη φορά σε βίντεο της Π.Α. μέσα σε λίγες ημέρες- και το μη επανδρωμένο στελθ μαχητικό Neuron που είναι υπό ανάπτυξη από ευρωπαϊκό Κονσόρτσιουμ εταιρειών στο οποίο συμμετέχει και η ΕΑΒ, δίνοντας το μήνυμα πως για το μέλλον της Πολεμικής Αεροπορίας δεν υπάρχει μόνο η αναβάθμιση των F-16 αλλά και πολλά ακόμα…

Προηγούμενο άρθρο“Το Facebook ζητά γυμνές φωτογραφίες χρηστών”
Επόμενο άρθροΝέα Χαλκηδόνα: Δραστηριότητες του Κατηχητικού του Ι.Ν Ευαγγελισμός της Θεοτόκου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.