Αγώνας Προμίνι της ΦΕΑ

0

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα του τμήματος Προμίνι της ΦΕΑ είχε και συνέχεια… Στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 10ου ομίλου της ΕΣΚΑ, η ομάδα της Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας κέρδισε με σκορ 57-26 τον ΓΑΣ Εύνικο και ζευγάρωσε τις νίκες της.

Επόμενος αντίπαλος για τους νεαρούς αθλητές του Δημήτρη Μαστρογιάννη ο ΑΣ Τυφώνας την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 9:00 π.μ. εκτός έδρας.

Η σύνθεση της ΦΕΑ ήταν η εξής: (προπονητής Δημ.Μαστρογιάννης): Αλεξανδράκης Χαράλαμπος, Αγγελής Δημήτρης, Αρτόπουλος Νίκος, Ζησιμόπουλος Παναγιώτης, Καλημέρης Δημήτρης, Καλύβας Βασίλης, Κοντίδης Αλκιβιάδης, Κωνσταντινίδης Χρήστος, Μανωλάκας Ευάγγελος, Δημήτρης Δήμας, Μπαλντάς Αιμίλιος, Σκλάβος Ζαχαρίας, Χαβουτσάς Λευτέρης, Χρήστου Ηρακλής και Φωτόπουλος Κωνσταντίνος.

Προηγούμενο άρθροΚαταιγίδα με χαλάζι: Παρασύρθηκαν αυτοκίνητα στο Κερατσίνι
Επόμενο άρθροΓια την επέτειο του Πολυτεχνείου
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.