Έναρξη του Κοινωνικού Φροντιστηρίου

0

Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας σε συνεργασία με τη 2η Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου θα επαναλάβουν για 4η συνεχή χρονιά τη λειτουργία του Κοινωνικού Φροντιστηρίου.

Στόχος του Κοινωνικού Φροντιστηρίου είναι η υποστήριξη των μαθητών των Λυκείων και των ΕΠΑΛ του Δήμου, των οποίων οι οικογένειες έχουν πληγεί οικονομικά και δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στις ολοένα αυξανόμενες μορφωτικές και μαθησιακές ανάγκες των μαθητών.

Στο πλαίσιο αυτό καλούνται οι μαθητές των οποίων οι οικογένειες αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, να εγγραφούν στο Κοινωνικό Φροντιστήριο, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα ανακοινωθεί μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου.

Επίσης, ο Δήμος απευθύνει κάλεσμα σε όλους τους εκπαιδευτικούς να υποστηρίξουν και φέτος αυτήν την πρωτοβουλία είτε συμμετέχοντες οι ίδιοι, είτε προτρέποντας τους μαθητές τους να εγγραφούν.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Λύκεια του Δήμου ή στη Β΄ Σχολική Επιτροπή, Ραιδεστού 21 Νέα Χαλκηδόνα 14343, στο τηλέφωνο 2102620311. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν έως τις 10 Νοεμβρίου.

Προηγούμενο άρθροΑποτελέσματα POLL: “Είστε ικανοποιημένοι από την Δημοτική αρχή;”
Επόμενο άρθρο“Αντικειμενικές”: “Λαϊκές” γειτονιές γίνονται “φιλέτα”!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.