Στον Εισαγγελέα ο δήμαρχος Περιστερίου για τον “φωτογραφικό” διαγωνισμό

0

Προσφυγή του Δημάρχου Περιστερίου, Ανδρέα Παχατουρίδη, στον Εισαγγελέα, με την οποία ζητεί να ασκηθούν τα νόμιμα, «σε όσους αναλογούν ευθύνες», αναφορικά με τον “φωτογραφικό” διαγωνισμό, που αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ.

Ο Δήμαρχος, μετά την προσφυγή του στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών, προέβη στις ακόλουθες δηλώσεις:

“Επειδή η αλήθεια δεν φοβάται τον Εισαγγελέα και τη Δικαιοσύνη. Επειδή και εγώ είμαι ένα από αυτούς που σε τέτοιες περιπτώσεις πιστεύω στο φως της αλήθειας, που πηγάζει μέσα από τις έρευνες των Εισαγγελικών Αρχών. Γι’ αυτό σήμερα κατέθεσα μηνυτήρια αναφορά στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας, προκειμένου να επιληφθεί του θέματος για να ασκηθούν τα νόμιμα σε όσους αναλογούν ευθύνες.

Όσον αφορά κάποιους κομματικούς υπνοβάτες, που έχουν χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα, προσπαθώντας να κομματικοποιήσουν το Δήμαρχο, πρέπει να ξέρουν ότι υποτιμούν τη νοημοσύνη των συμπολιτών μου και την ακομμάτιστη επιλογή τους. Εμείς θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε πάντα με την κοινωνία μαζί, κάτω από το φως της αλήθειας”.

Προηγούμενο άρθροΦέτος τα Χριστούγεννα θα στολίσουμε… ανανάδες!
Επόμενο άρθρο“Αντέχoυμε σεισμούς 7R, αν γίνουν στην θάλασσα”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.