“Χτυπούσε ανελέητα τη γυναίκα του, τελικά σκότωσε το γιο του…”

0

Σοκ προκάλεσε στο πανελλήνιο η δολοφονία του Τζον Ε. από τον ίδιο του τον πατέρα στις 8 Οκτωβρίου, μία ημέρα μετά αφότου γιόρτασε τα 18α γενέθλιά του. Οι ευχές για «χρόνια πολλά» δεν έπιασαν τόπο και ο Τζον δύο μέρες αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Αθήνας.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο πατέρας ζήτησε από τη σύζυγό του να βάλει μια υπογραφή σε κάποια έγγραφα. Η 19χρονη κόρη του, διάβαζε στο δωμάτιό της και ο άτυχος Τζον δεν βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι.

Κάποια στιγμή η 19χρονη Μ. άκουσε τους γονείς της να διαπληκτίζονται έντονα και τότε βγήκε από το δωμάτιό της προκειμένου να παραπονεθεί στον πατέρα της για τον τρόπο που μιλούσε στην μαμά της. «Μια ζωή φωνάζεις και κάνεις καβγάδες», φέρεται να του είπε.

Ο 53χρονος εξαγριώθηκε και προσπάθησε να τη χτυπήσει. Όμως η κοπέλα τρομαγμένη από τις φωνές του πατέρα της πρόλαβε να κλειδωθεί στο δωμάτιό της. Ο 53χρονος βγήκε εκτός εαυτού και όπως εξομολογήθηκε η αργότερα η νεαρή κοπέλα στον θείο της Σ. ο πατέρας πήρε ένα σφυρί και άρχισε να χτυπάει με μανία την πόρτα του δωματίου της. Η 19χρονη τότε πήρε τηλέφωνο τον αδελφό της Τζον προκειμένου να του πει τι συνέβαινε στο σπίτι εκείνη την στιγμή που ο ίδιος έλειπε.

Το 18χρονο αγόρι, έπειτα από όσα άκουσε από την αδερφή του, επέστρεψε αμέσως στο σπίτι όπου και ξεκίνησε ένας καβγάς μεταξύ του ίδιου και του πατέρα του. Ωστόσο το μοιραίο δεν άργησε να γίνει. Στα χέρια του πατέρα βρέθηκε ένα μαχαίρι, το οποίο λίγο αργότερα κάρφωσε στο σώμα του ίδιου του του παιδιού.

Ο 18χρονος, σοβαρά τραυματισμένος, παρ’ ότι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και έδωσε σκληρή μάχη, δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή. Ξεψύχησε δυο ημέρες αργότερα βυθίζοντας στη θλίψη την οικογένεια και τους φίλους του…

ΠΗΓΗprotothema.gr
Προηγούμενο άρθροΤελειώνει το ISIS…
Επόμενο άρθρο“Στοιχεία καίνε το Μαδούρο που οδεύει για το Διεθνές Δικαστήριο”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.