Χαμός στην Ρόδο με σεξουαλική πράξη νεόνυμφων μπροστά σε Μοναστήρι

0

Την οργή της τοπικής κοινωνίας της Ρόδου και όχι μόνο, προκάλεσε νεαρό ζευγάρι Άγγλων που μετά το μυστήριο του γάμου τους στο καθολικό μοναστήρι του Αγίου Παύλου στην Λίνδο της Ρόδου, φωτογράφισαν και δημοσίευσαν στα social media άσεμνη σεξουαλική πράξη στον περίβολο του Ναού..Ο Matthew Lunn, 27 ετών, και η σύζυγός του 34χρονη Carly knelt, από το Μπέρμιγχαμ, θέλησαν -όπως δήλωσαν- να κάνουν χιούμορ…

Ακόμα πιο τραγικό κάνει το γεγονός ότι την φωτογραφία της τράβηξε μέλος της οικογένειας του ζευγαριού…

 

Ο επίσκοπος της Καθολικής εκκλησίας της Ρόδου, Κύριλλος, αποφάσισε να απαγορεύσει όλους τους γάμους τουριστών στο μοναστήρι του Αγίου Παύλου, αναγκάζοντας έτσι και εκατοντάδες βρετανικά ζευγάρια να ακυρώσουν τον γάμο τους στο Ναό.

Ο Γιώργος Ελευθερίου, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας της Λίνδου, δήλωσε στους Times: «Είμαστε Έλληνες και αγαπάμε τις παραδόσεις μας και την ιερότητα των θρησκευτικών μας χώρων. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να επικρατήσει αυτή η αηδιαστική συμπεριφορά. Ντροπή στο ζευγάρι. Θα είχαν κάνει το ίδιο στην πατρίδα τους; μπροστά από ένα βρετανικό παρεκκλήσι, έναν εβραϊκό ναό, ένα μουσουλμανικό τζαμί; Θα είχαν αποκεφαλισθεί από μουσουλμάνους!».

ΜΕΣΩdailymail
Προηγούμενο άρθροΚλείνει για 9 ώρες η έξοδος της Αττικής Οδού προς Λαμία στον κόμβο Μεταμόρφωσης
Επόμενο άρθρο“Τα αντισταθμιστικά, η απλή αναλογική και ο κυρ. Παναγιώτης!”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.