Βίντεο-Αυτοψία: Η “διχάλα-καρμανιόλα” στον Άγιο Κοσμά Νέας Φιλαδέλφειας

0

Μετά το τραγικό γεγονός της Κυριακής (8/10) και τον θάνατο της ηλικιωμένης γυναίκας που την χτύπησε αυτοκίνητο στην “διχάλα” μπροστά από τον Άγιο Κοσμά Νέας Φιλαδέλφειας, η Fx πήγε στο “γνωστό” σημείο και αποτύπωσε on camera την επικινδυνότητα του λεγόμενου και ως “καρμανιόλα” σημείου…

Μπροστά από τον Ναό του Αγίου Κοσμά τέμνονται η οδός Σοφούλη και η οδός Φιλαδελφείας. Και οι δύο δρόμοι έχουν πάντα κίνηση και μάλιστα λόγω της ευθείας πριν την “διχάλα’ έχουν ανεπτυγμένη ταχύτητα.

Όπως θα δείτε στο Βίντεο-ρεπορτάζ παρόλο που από το πεζοδρόμιο του Ναού έως και απέναντι υπάρχει υποδομή -ακόμη για για τυφλά άτομα- με κενά διάβασης σε πεζοδρόμια και νησίδες, δυστυχώς κανείς αρμόδιος δεν φρόντισε να κάνει την σχετική διαγράμμιση πεζών στο οδόστρωμα, να μπουν σήματα διάβασης πεζών ή φανάρι για πεζούς…

Νοέμβριος 2014 (πηγή Google map)

Το “κουφό” της υπόθεσης που θα δείτε στο βίντεο παρακάτω, δεν είναι μόνο ότι οι πεζοί για να περάσουν απέναντι με ασφάλεια πρέπει να διανύσουν περίπου 100 μέτρα προς τη Νέα Φιλαδέλφεια όπου υπάρχει φανάρι πεζών, αλλά, ο συνδυασμός σηματοδότη και διαγράμμισης που θα σας αφήσει άφωνους!!!

Διαβάστε σχετικά:

Νέα Φιλαδέλφεια: Κατέληξε η γυναίκα που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο στον Άγιο Κοσμά…

«Το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Κοσμά, η ανακοίνωση του Δήμου & η υπογειοποίηση»

 

 

Προηγούμενο άρθροΗ “Λαϊκή συσπείρωση ΝΦ-ΝΧ “καταγγέλλει” την Δημοτική αρχή
Επόμενο άρθροΜητρόπολη ΝΙ.Φ.: Μουσικοχορευτική Παράσταση «Ξεχωρίσματα»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.