Απάντηση στο “Δελτίο τύπου των Συμβολαιογραφικών Συλλογών”

0

Από το “ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ – ΕΝΙΑΙΟ ΜΕΤΩΠΟ”, λάβαμε την παρακάτω ανακοίνωση-απάντηση στην ανακοίνωση της “Συντονιστικής Επιτροπής των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος” με τίτλο: «Ιδού οι πλειστηριασμοί πλουσίων που ματαιώθηκαν από συλλογικότητες»


 

Κίνημα Δεν Πληρώνω: Απάντηση στο προκλητικό, ψευδές και συκοφαντικό δελτίο τύπου του Γ.Ρούσκα και των συνεργατών του, σχετικά με τους πλειστηριασμούς

Χωρίς μεγάλη έκπληξη, γίναμε μάρτυρες για ακόμη μια Πέμπτη, του ψευδούς και συκοφαντικού δελτίου τύπου του Γεώργιου Ρούσκα και των συνεργατών του, με υπογραφή “Συντονιστική Επιτροπή των Συμβολαιογραφικών Συλλόγων Ελλάδος“, το οποίο κάνει λόγο για ακύρωση από πλευράς του Κινήματός μας, 4 πλειστηριασμών (3 στο Ειρηνοδικείο Αθηνών και 1 στο Ειρηνοδικείο Πειραιώς) συνολικής αξίας 7 εκατομμυρίων ευρώ(!!!).

Όπως αναφέραμε σε κάθε τόνο και χθες, Τετάρτη 18/10/17, στον χώρο του Ειρηνοδικείου Αθηνών, ενώπιον δεκάδων ρεπόρτερς και τεχνικών τηλεοπτικών καναλιών και ειδησεογραφικών ιστοσελίδων.

Όπως αναφέραμε εμπεριστατωμένα και ακριβή στοιχεία, την Τετάρτη το απόγευμα και γνωστοποιήσαμε σε πλήθος δημοσιογράφων μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν εκατοντάδες αυτόπτες μάρτυρες μεταξύ των οποίων και δεκάδες δημοσιογράφοι και τεχνικοί που τα ΜΜΕ είχαν αποστείλει στο Ειρηνοδικείο Αθηνών όπως κάθε Τετάρτη, προκειμένου να καταγράψουν και να μεταδώσουν τα γεγονότα.

Στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, προσήλθαν χθες, Τετάρτη 18/10/17, ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΓΡΑΦΟΙ, εντός της αίθουσας.

Οι συμβολαιογράφοι αυτοί ήταν ο Αθανάσιος Δράγιος και η Δήμητρα Ανδριανοπούλου, η οποία μας διαμήνυσε ότι είχε αναλάβει και τον πλειστηριασμό του συναδέλφου της, Σοφιανόπουλου Βασίλειου.

Ο Δράγιος Αθανάσιος είχε αναλάβει το πλειστηριασμό ακινήτου για διαφορά μεταξύ δύο ιδιωτών και η Ανδριανοπούλου Δήμητρα είχε αναλάβει τον πλειστηριασμό δύο ΠΡΩΤΩΝ και ΜΟΝΑΔΙΚΩΝ ΚΑΤΟΙΚΙΩΝ, για λογαριασμό της Eurobank και της HSBC.

Τους δύο πλειστηριασμούς πρώτων κατοικιών που είχε αναλάβει η Ανδριανοπούλου Δήμητρα, του διακόψαμε, προτρέποντάς την με ευγενικό και ήπιο τρόπο (όπως κατέγραψαν και οι τηλεοπτικές κάμερες) να εξέλθει της αιθούσης.

Ο Δράγιος Δημήτριος, ο οποίος είναι και μέλος του ΔΣ του ΣΣΑ, εκ του μη όντως αποπειράθηκε να δημιουργήσει σκηνικό έντασης και προβοκάτσιας, δεδομένου ότι ουδέποτε θελήσαμε να διακόψουμε τον συγκεκριμένο πλειστηριασμό μεταξύ των δύο ιδιωτών. Αφού οι διαδηλωτές του Κινήματος, δεν του έκαναν τη χάρη να τον ακολουθήσουν στην προβοκάτσια, τότε εκείνος δίνοντας την τελική του παράσταση μπροστά στις κάμερες αναφώνησε ότι “ο πλειστηριασμός διακόπτεται λόγω ανωτέρας βίας” και εξήλθε οικειοθελώς της αιθούσης!!!!!

Οι τρεις πλειστηριασμοί που αναφέρει ο υπόδικος για το παραδικαστικό κύκλωμα νο2, Γεώργιος Ρούσκας και οι συνεργάτες του, ουδέποτε διακόπηκαν από το Κίνημά μας, διότι οι συμβολαιογράφοι που τους είχαν αναλάβει ουδέποτε εμφανίστηκαν στον χώρο του Ειρηνοδικείου, γεγονός που δημιουργεί πολλά ερωτηματικά.

Συγκεκριμένα, οι συμβολαιογράφοι που ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, όπως είχαν εκ του νόμου υποχρέωση είναι οι εξής: α) Μπαρλαμά Μελπομένη (προσήλθε στον προαύλιο χώρο του Ειρηνοδικείου αλλά όχι εντός της αίθουσας, εκπρόθεσμα στις 5:05μμ), β) Σγούρα Βαρβάρα, γ) Σιμοπούλου Ευφροσύνη, δ) Βαλσαμίδου Βασιλική, ε) Μπόλτση Ευσταθία, στ) Βασιλειάδου Ελένη, ζ) Σακκά-Ρέβελα Αγγελική.

Από τους συμβολαιογράφους που ΔΕΝ ΠΡΟΣΗΛΘΑΝ στο Ειρηνοδικείο Αθηνών:

α) Η Μπαρλαμά Μελπομένη είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.423.860 ευρω, για λογαριασμό της Alphabank.

β) Η Σακκά-Ρέβελα Αγγελική είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.485.104 ευρώ, για λογαριασμό της Alphabank.

γ) Η Σιμοπούλου Ευφροσύνη είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 1.117.000 ευρώ, για λογαριασμό της Eurobank.

δ) Η Βαλσαμίδου Βασιλική είχε αναλάβει μεταξύ άλλων και την εκπλειστηρίαση ακινήτου για οφειλή 4.452.982, για λογαριασμό της Alphabank.

Είναι σαφές ότι οι συγκεκριμένοι συμβολαιογράφοι ΔΕΝ ξεκίνησαν, ούτε φυσικά ολοκλήρωσαν τους συγκεκριμένους πλειστηριασμούς, μεγαλο-οφειλετών, ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ΑΘΗΝΩΝ και όχι λόγω της δράσης του Κινήματός μας.

Ο υπόδικος και κατευθυνόμενος από τις τράπεζες, Γεώργιος Ρούσκας, με την στάση του και τα προκλητικά ψευδή και συκοφαντικά δελτία τύπου που δημοσιεύει, αφενός ευτελίζει το επάγγελμα του συμβολαιογράφου και την αξιοπρέπεια των συναδέλφων του, τους οποίους υποτίθεται ότι εκπροσωπεί στην κοινωνία και από την άλλη καθιστά σαφές στον ελληνικό λαό, πόσο “αντικειμενικοί” και “αμερόληπτοι” θα είναι οι δημόσιοι λειτουργοί που διεκδικούν τον έλεγχο της διενέργειας των ηλεκτρονικών πλειστηριασμών.

Τα ΜΜΕ τα οποία αναπαράγουν τα ψέματα του Γεώργιου Ρούσκα, ως “συγκλονιστικά γεγονότα”, αναπαράγουν ψεύδη, ύβρεις και συκοφαντίες, χάνοντας παράλληλα την αξιοπιστία τους.

Το Κίνημα Δεν Πληρώνω, είχε προειδοποιήσει από χθες, για το αναμενόμενο και εξαιρετικά προβλέψιμο σημερινό δελτίο τύπου του Γεώργιου Ρούσκα και των συνεργών του.

Ο αγώνας μας συνεχίζεται μέχρι την τελική νίκη

Αθήνα, Πέμπτη, 19/10/2017

ΚΙΝΗΜΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Προηγούμενο άρθρο“Η εφοριακός είχε χαραγμένο στο πρόσωπο το γράμμα ‘Γ’»
Επόμενο άρθροΝτοκουμέντο: Η πορεία της 32χρονης προς το Νεκροταφείο (Βίντεο)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.