“Το θανατηφόρο τροχαίο στον Άγιο Κοσμά, η ανακοίνωση του Δήμου & η υπογειοποίηση”

0

Μετά το θανατηφόρο τροχαίο στην “διχάλα” του Αγίου Κοσμά Αιτωλού στους Απομάχους Νέας Φιλαδέλφειας με θύμα ηλικιωμένη γυναίκα, λάβαμε σήμερα Τρίτη σχετική ανακοίνωση από τον δήμο Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας.

Να σημειώσουμε ότι το ατύχημα έγινε την Κυριακή (8/10) στις 10.30 το πρωί, όταν η άτυχη γυναίκα αποχώρησε από τον Ναό μετά την πρωινή λειτουργία και προσπάθησε να περάσει τον δρόμο που ενώνονται η οδός Σοφούλη με την οδό Φιλαδελφείας. Η γυναίκα μεταφέρθηκε σοβαρά τραυματισμένη στο νοσοκομείο, με την δυσάρεστη κατάληξη…

Στην ανακοίνωσή του ο Δήμος ενημερώνει τους δημότες ότι στο σημείο που έγινε το τροχαίο, ο δήμος έχει σχεδιάσει” νέα διαμόρφωση του κόμβου και δημιουργία διαβάσεων πεζών” και έχει εξασφαλίσει την χρηματοδότηση, αλλά “η υλοποίησή της καθυστερεί αδικαιολόγητα με βασική αιτία το “νέο σχεδιαζόμενο έργο της υπογειοποίησης στο κέντρο της πόλης και των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προτείνονται από αυτή“…

Η υπογειοποίηση για να γίνει το γήπεδο έφταιξε λοιπόν για το συμβάν;;; Τα σχόλιαπεριττεύουν…

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΤΡΟΧΑΙΟ ΑΤΥΧΗΜΑ ΣΤΟΝ Ι.Ν ΑΓ. ΚΟΣΜΑ ΑΙΤΩΛΟΥ

Σχετικά με το τροχαίο ατύχημα που συνέβη την Κυριακή 8/10 το πρωί μπροστά από τον Ι.Ν. Αγ. Κοσμά του Αιτωλού και είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό 90χρονης συμπολίτισσάς μας, ο Δήμαρχος και η διοίκηση του Δήμου θα ήθελαν να εκφράσουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στους οικείους της.

Με αφορμή αυτό το τραγικό συμβάν οφείλουμε να ενημερώσουμε τους δημότες ότι μία από τις τέσσερις συνολικά περιοχές της Δ.Ε Ν. Φιλαδέλφειας, στις οποίες παρεμβαίνει η εγκεκριμένη κυκλοφοριακή μελέτη του Δήμου, είναι και ο συγκεκριμένος κόμβος που δημιουργείται στην συμβολή των οδών Σοφούλη, Πίνδου και Φιλαδελφείας. Η παρέμβαση που σχεδιάστηκε στο σημείο αυτό αφορά νέα διαμόρφωση του κόμβου και δημιουργία διαβάσεων πεζών.

Η παραπάνω μελέτη, αν και έχει εξασφαλίσει τη χρηματοδότηση για την υλοποίησή της καθυστερεί αδικαιολόγητα με βασική αιτία το νέο σχεδιαζόμενο έργο της υπογειοποίησης στο κέντρο της πόλης και των νέων κυκλοφοριακών ρυθμίσεων που προτείνονται από αυτή.

Ακολουθεί απόσπασμα της κυκλοφοριακής μελέτης του Δήμου με την προτεινόμενη διαμόρφωση στον συγκεκριμένο κόμβο των οδών Σοφούλη, Πίνδου και Φιλαδελφείας:

Προηγούμενο άρθροΕγκαινιάζουν τα νέα γραφεία τους οι Ηπειρώτες Φ.Χ.
Επόμενο άρθροΊχνη ραδιενέργειας στην ατμόσφαιρα της Ελλάδας
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.