Στο εργοστάσιο επέστρεψε ο Λεμπιδάκης

0

Σύμφωνα με το Cretalive.gr, εμφανώς συγκινημένος ο Κρητικός επιχειρηματίας συναντήθηκε με τους εργαζομένους αγκαλιάζοντας τους έναν έναν, με τους ίδιους να τον υποδέχονται σε κλίμα χαράς.

“Νιώθω περισσότερη δύναμη τώρα που είμαι εδώ” ανέφερε ο ίδιος μιλώντας στους συνεργάτες του.

Ο επιχειρηματίας μίλησε ξανά στους δημοσιογράφους, ευχαριστώντας την ΕΛ.ΑΣ. «Ευχαριστώ τους αστυνομικούς, ευχαριστώ τους εργαζόμενους, τους φίλους, τους συγγενείς, όλους όσοι ανησύχησαν για μένα και στάθηκαν στην οικογένειά μου», είπε συγκινημένος.

Εξίσου συγκινημένος και ο πατέρας του επιχειρηματία, έβλεπε ξανά τον γιο του στα παλιά λημέρια.

«Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα, είμαι απόλυτα υγιής, ψυχικά και σωματικά. Σήμερα το πρωί το πρώτο που ήθελα να κάνω ήταν να έρθω να βρεθώ με τους συνεργάτες μου. Για εμένα που ξέρω εκ των έσω είναι ένα θαύμα αυτό που πέτυχα. Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ», είπε στους δημοσιογράφους.

Σε ερώτηση για το τι ήταν εκείνο που τον δυσκόλεψε περισσότερο κατά τη διάρκεια της 6μηνης ομηρίας του, απάντησε: «Με ζόρισε στο μυαλό…».

Στον εισαγγελέα οι συλληφθέντες

Ενώπιον των εισαγγελικών αρχών αναμένεται να οδηγηθούν σήμερα το απόγευμα οι μέχρι τώρα συλληφθέντες για την απαγωγή του επιχειρηματία.

Από την πρώτη στιγμή της σύλληψής τους, όλοι αρνούνται κάθε κατηγορία που τους καταλογίζουν, υποστηρίζοντας ότι έχουν παντελή άγνοια για την υπόθεση και δεν είχαν καμία συμμετοχή.

Όπως μεταδίδει το cretapost, την ίδια ώρα, αστυνομικοί βρίσκονται και σήμερα στη μάντρα των μεταχειρισμένων αυτοκινήτων, στην οποία βρέθηκε αλυσοδεμένος ο επιχειρηματίας το πρωί της Δευτέρας, προκειμένου να συλλέξουν όσα περισσότερα στοιχεία και δαχτυλικά αποτυπώματα μπορούν, που θα τους βοηθήσουν στις έρευνές τους και για τα υπόλοιπα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση.

Πηγή photo: cretalive.gr, neakriti.gr

ΠΗΓΗnooz.gr
Προηγούμενο άρθροΠριν… #Koymparia… Μετά…
Επόμενο άρθροΣε νοσοκομείο νοσηλεύτηκε ο Μητροπολίτης κ. Γαβριήλ
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.