“Πυρ ομαδόν” κατά της Περιφέρειας από την διοίκηση Βασιλόπουλου!

0

Το Δημοτικό συμβούλιο της Τετάρτης (11/10) είχε ως κυριότερο θέμα την συζήτηση και γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (Μ.Π.Ε.) της υπογειοποίησης της Πατριάρχου Κων/νου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Στη συνεδρίαση παραβρέθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Αττικής κυρία Αγγελική Σαπουνά για να παρακολουθήσει την συζήτηση.

Η εκπρόσωπος της διοίκησης της κυρίας Ρένας Δούρου, δέχτηκε “πυρ ομαδόν” από την διοίκηση του κ. Άρη Βασιλόπουλου για το θέμα της υπογειοποίησης (sic), κατ΄ουσία όμως η “επίθεση” ήταν καθαρά πολιτική-κομματική, κατά του ΣΥΡΙΖΑ και την κυβέρνησης.

Να θυμίσουμε ότι: Ρένα Δούρου και Άρης Βασιλόπουλος ήταν συνοδοιπόροι στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές του Μαΐου (2014) μέσω του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι και επικράτησαν στις εκλογές (Περιφέρεια Αττικής – Δήμος Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας). Μετά από λίγους μήνες (Ιανουάριος 2015) έρχεται στην κυβέρνηση το κόμμα (ΣΥΡΙΖΑ) μέσω του οποίου Ρένα Δούρου & Άρης Βασιλόπουλος έγιναν Περιφερειάρχης & Δήμαρχος αντίστοιχα. Ό,τι καλύτερο δηλαδή για τον δήμαρχο της πόλης μας. Κυβέρνηση & Περιφέρεια «δικά του». Και δεν άργησε να αποδειχτεί. Η Περιφέρεια στήριξε και στηρίζει με χρηματοδοτήσεις εκατομμυρίων για έργα υποδομής  (ανάπλαση άλσους, ρέματα κλπ) και η κυβέρνηση αρωγός σε ό,τι της ζητά ο δήμαρχος.  (Σε ένα πράγμα μόνο δεν συμφώνησαν, στην κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.)

Μετά το θερμό καλοκαίρι του 2015 (δημοψήφισμα κλπ), ο κ. Άρης Βασιλόπουλος και σχεδόν όλα τα μέλη της διοίκησης του δήμου μας (Δύναμη Πολιτών), αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ (μαζί με την αριστερή πτέρυγα) και πολλά εξ αυτών έγιναν μέλη της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε.) που ίδρυσε ο –με υπουργική θητεία στο υπουργείο Υποδομών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ– κύριος Παναγιώτης Λαφαζάνης. Έκτοτε, ο κ. Λαφαζάνης και η ΛΑ.Ε καταγγέλλουν με ακραίους χαρακτηρισμούς την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αλλά και την Περιφέρεια Αττικής. Στα ίδια «βήματα» και η δημοτική αρχή, η οποίοι «άκομψα» έχει «αδειάσει (sic)» επανειλημμένως με ανακοινώσεις, την κυβέρνηση και την Περιφέρεια Αττικής (Ρένα Δούρου) στο θέμα της κατασκευής του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε: «Υπογειοποίηση»: To «πυρ ομαδόν» κατά της Περιφέρειας και απόσπασμα της συζήτησης (Βίντεο)

 

Προηγούμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ:  Στις 18/10 συζητείται προσφυγή στο ΣτΕ για την ΜΠΕ
Επόμενο άρθροΣεισμός 5,2 ρίχτερ αισθητός και στην Αθήνα
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.