Οι επόμενες εκδηλώσεις της “Πολιτιστικής Αναγέννησης”

0

Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε τις κατωτέρω εκδηλώσεις:

α) Στις 21 Οκτωβρίου, ημέρα Σάββατο, θα επισκεφτούμε το Ζάππειο Μέγαρο και κατόπιν θα πιούμε καφέ στην Αίγλη. Ώρα αναχώρησης 10:30 π.μ.
β) Στις 5 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή και ώρα 10 π.μ. θα επισκεφθούμε τον Πύργο Βασιλίσσης και θα ξεναγηθούμε επί 2ωρο σε όλο τον γύρω χώρο. Συμμετοχή 7€ συν 3€ το πούλμαν.
γ) Στις 13 Νοεμβρίου, ημέρα Δευτέρα, και ώρα 05:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουμε εκδήλωση στο Πνευματικό Κέντρο με θέμα: ” Η νόσος Alzheimer” με ομιλητή τον Νευρολόγο κ. Βασίλη Λύρα του κέντρου Alzheimer Αθηνών.
δ) Στις 19 Νοεμβρίου, ημέρα Κυριακή, θα πάμε στο θέατρο ΙΛΙΣΙΑ να δούμε τη παράσταση “ΤΟ ΤΙΜΗΜΑ” με τους Γ. Μιχαλακόπουλο, Ρ. Λουιζίδου, Γ. Σκιαδαρέση και Γ. Σαπουντζή. Τιμή 12€ συν 3€ το πούλμαν.
ε) Τέλος στις 13/01/2018 θα παρακολουθήσουμε τον Ζορμπά με τον Γ. Βαλτινό. (θα υπάρξει και νεότερη ανακοίνωση για ώρα αναχώρησης και τιμή)

 

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Προηγούμενο άρθροΑνακάλυψη «σταθμός»: Βρέθηκαν τα πρώτα βαρυτικά κύματα
Επόμενο άρθρο“Γιατί η Ηριάννα δεν έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή”
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.