“Διπλό” ο ΑΟΝΦ Άτταλος

0

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε την Κυριακή το πρωί  ο Άτταλος, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος,

καθώς επιβλήθηκε εκτός έδρας της Πέρα Κλούμπ με σκορ 3-1. Η νίκη αυτή, συνοδεύτηκε και από πολυ ωραίο ποδόσφαιρο που έπαιξε η ομάδα της Φιλαδέλφειας, γεγονός που ανάγκασε φίλους και αντιπάλους να την χειροκροτήσουν στο φινάλε του αγώνα.

Στα του ματς τώρα, οι παίκτες του Γρηγόρη Ροπόκη μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, έλεγξαν τον χώρο της μεσαίας γραμμής και  επέβαλαν από την αρχή τον ρυθμό τους, αναγκάζοντας τους γηπεδούχους να περιοριστούν σε αμυντικό με αντεπιθέσεις παιχνίδι. Η παραγωγή φάσεων και ευκαιριών για τον Άτταλο άρχισε να διαδέχεται η μια την άλλη, με την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι δύο φορές, ώσπου στο 39′ η ομάδα κατάφερε να προηγηθεί όταν σε ανατροπή του Μποζινάκη  ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι και ο Γουδέλης με εύστοχο χτύπημα έκανε το 1-0.

Στο δεύτερο μέρος και με το ξεκίνημα, οι γηπεδούχοι πήραν μέτρα στο γήπεδο, ισορρόπησαν και στο 53′ ήταν η σειρά τους να κερδίσουν πέναλτι από χέρι του Παπαϊωάννου εντός περιοχής, και να κάνουν το 1-1. Στο σημείο αυτό, ο Άτταλος έδειξε χαρακτήρα, ξαναπήρε τα ηνία του αγώνα μεταφέροντας το παιχνίδι στα καρέ του αντιπάλου, πήρε κεφάλι στο σκορ στο 72′ με απ΄ευθείας φάουλ του Γουδέλη, ενώ ο ίδιος στο 79′ έκανε και το 3-1  με διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, σημειώνοντας προσωπικό χατ τρικ.

Δύναμη, πάθος και καλό ποδόσφαιρο τα στοιχεία που έβγαλε η ομάδα στο γήπεδο και αποτέλεσαν το κλειδί για την νίκη, απέναντι στο σκληρό και πολλές φορές αντιαθλητικό παιχνίδι των αντιπάλων.

ΑΟΝΦ ΑΤΤΑΛΟΣ: Αναγνωστόπουλος, Σκέμπι, Χρυσανθακόπουλος Χρήστος (88′ Δράκας), Κορλιές, Παπαιωάννου, Δούκας, Μποζινάκης (80′ Ζυμάρης), Κουλόλι, Δημητρακόπουλος (84 Παπαδημητρίου), Γουδέλης, Χρυσανθακόπουλος Ηλίας.

Προηγούμενο άρθροΝέα Φιλαδέλφεια: Κατέληξε η γυναίκα που τραυματίστηκε από αυτοκίνητο στον Άγιο Κοσμά…
Επόμενο άρθροΤρίτωσε το καλό για τα αγωνιστικά τμήματα υποδομής της ΦΕΑ!
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.