«Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ»

0

Στο προηγούμενο τεύχος της εφημερίδας μας (Ιουλίου) με πρωτοσέλιδο τίτλο Κύριε Δήμαρχε, ποιοι σας ζήτησαν ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ, Σκάνδαλο ή Πολιτική Χυδαιότητα“,

ζητήσαμε ΔΗΜΟΣΙΩΣ απαντήσεις από τον Δήμαρχο της πόλης μας, κύριο Άρης Βασιλόπουλο, σχετικά με άλλη μια δημόσια «καταγγελία» ποινικά κολάσιμων πράξεων που έκανε μέσω Facebook, χωρίς όμως να αναφέρει τα ονόματα αυτών που «κατηγορεί» και να δώσει παράλληλα στοιχεία στην δημοσιότητα και στον Εισαγγελέα. Τον καλέσαμε ΑΜΕΣΑ να δώσει τα ονόματα στην  δημοσιότητα για να μάθει ο λαός της πόλης μας την αλήθεια και ποιος του ζήτησε ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ. Στο πρόσφατο παρελθόν ο κ. Βασιλόπουλος έχει καταγγείλει επίσης τον τοπικό τύπο με “πεζοδρομιακούς” δημόσιους χαρακτηρισμούς και χωρίς ποτέ να πει ονόματα και να δώσει τα ανάλογα με τις καταγγελίες στου στοιχεία στον εισαγγελέα!  “Αργυρώνητοι, εξωνημένοι, ξεφτιλισμένοι, υποταγμένοι στα αφεντικά, δημοσιογράφοι-“υπάλληλοι”, μιζαδόροι, κομπιναδόροι, έμμισθοι κονδυλοφόροι, απατεώνες, διαπλεκόμενοι κ.ο.κ.”, είναι μερικοί από τους  χαρακτηρισμούς του νεότερου Δήμαρχου της ιστορίας της Ν. Φιλαδέλφειας & Ν. Χαλκηδόνας!

Δημοσιεύθηκε στην έντυπη Fx-news Σεπτεμβρίου

Παρά την πρωτοσέλιδη (12/07/2017) πρόσκληση της εφημερίδας μας να καταθέσει τα σχετικά στοιχεία για όσα καταγγέλλει, δυστυχώς για τον θεσμό του δημάρχου της πόλης μας, δεν έχει πει το παραμικρό!  Όλοι καταλαβαίνουμε πλέον ότι οι “καταγγελίες χωρίς στοιχεία και ονόματα” είναι στα πλαίσια των γνωστών “πολιτικών” τακτικών, του: “Πες, πες, κάτι θα μείνει” & “Διαίρει και Βασίλευε”!  Η “αλλεργία” που έχει ο κ. Βασιλόπουλος στα τοπικά ΜΜΕ που ΔΕΝ ελέγχει, είναι εμφανής (τόσο από τον ίδιο, όσο και από μέλη της διοίκησής του) και με κάθε ευκαιρία την διατρανώνει με δημόσιες τοποθετήσεις του (Facebook, δημοτικά συμβούλια κλπ.)

 Εν κατακλείδι, αποδείχτηκε ότι:

οι «καταγγελίες» είναι -για μια ακόμη φορά- ΨΕΥΔΕΙΣ και ο Δήμαρχος κ. Άρης Βασιλόπουλος, «κοινός ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ», που εξακολουθεί με «πολιτική χυδαιότητα και άκρατο λαϊκισμό» να δηλητηριάζει και να διχάζει την πολιτική ζωή της πόλης μας… αντί να ενώνει και να συνθέτει όπως ο ρόλος που  του ανατέθηκε, επιτάσσει…


  • Διαβάστε on-line την Fx-news Σεπτεμβρίου ΕΔΩ

Κυκλοφορεί ΔΩΡΕΑΝ στο σύνολο της πόλης από την Παρασκευή (23/09), το νέο τεύχος της έντυπης εφημερίδας Fx-news, με τίτλο στο πρώτο θέμα της:

«Άδεια, Αγιασμός και Οργασμός εργασιών για την «Αγιά Σοφιά»

Διαβάστε επίσης:

  • -Κανένα στοιχείο, άρα… «Πολιτική ΧΥΔΑΙΟΤΗΤΑ & ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ», από τον Δήμαρχο κ. Άρη Βασιλόπουλο!
  • -«Απών» από συμβούλια και Δημότες ο Γιώργος Αράπογλου
  • -Η «σφραγισμένη» παιδική χαρά και τα «ανέξοδα» λόγια…
  • -«Τρύπια» πάλι η ΜΑΒΑ-ΡΕΝΟ…
  • -«Το ψέμα έχει κοντά ποδάρια, η συκοφαντία και η λάσπη όμως κανένα…»
  • -«Μνημειώδης» ομιλία υπέρ Βασιλόπουλου, μέλους… της αντιπολίτευσης!
  • – «Όποιος κατουράει στη… Θάλασσα το βρίσκει στο… αλάτι!!!»
  • -«Οι Πανελλαδικές και ο Καποδίστριας»
  • -«Τρέμουν μια συμμαχία των υγιών δυνάμεων» κ.α.

Η εφημερίδα μας μοιράζεται ΔΩΡΕΑΝ από το πρωί του Σαββάτου (13/05) στο σύνολο της πόλης.

Μπορείτε να την βρείτε επίσης στις παρακάτω επιχειρήσεις:

Προηγούμενο άρθροΔ. Νικολοπούλου: «Οι Πανελλαδικές και ο Καποδίστριας»
Επόμενο άρθροΚατάληψη στα Δημαρχεία την Τρίτη…
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.