Δολοφόνησαν τον πατέρα του στη Νέα Χαλκηδόνα και αυτός τον θείο του… που τον μεγάλωσε!

0

Ο 24χρονος ανιψιός του θύματος ήταν τελικώς ο δράστης της άγριας δολοφονίας που διαπράχθηκε στις 17 Αυγούστου στην οδό Λακωνίας στη Νίκαια…

Δείτε σχετικά: Φόνος 54χρονου στη Νίκαια – Στη Νέα Χαλκηδόνα είχαν σκοτώσει τον αδερφό του…

Ο 54χρονος, λογιστής στο επάγγελμα, βρέθηκε μέσα σε μία λίμνη αίματος, φέροντας τουλάχιστον δέκα μαχαιριές στο κεφάλι και την πλάτη, ενώ φάνηκε ότι είχε παλέψει με το δολοφόνο του. Το σπίτι δεν έφερε ίχνη παραβίασης, αλλά ο δράστης είχε αφήσει τα ίχνη του στο διαμέρισμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ANT1, αφορμή για τη δολοφονία στάθηκαν οι οικονομικές διαφορές και οι απαιτήσεις του νεαρού, γιου του αδελφού του θύματος που είχε δολοφονηθεί σε ληστεία στη Νέα Χαλκηδόνα, για περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη έπαιρνε από τον θείο του που τον είχε μεγαλώσει.

Ο 54χρονος στήριζε οικονομικά τον 24χρονο ανιψιό του, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα με τη χρήση ναρκωτικών. Όπως φαίνεται, ο νεαρός πήγε εκείνη τη μέρα στο θείο του, για να του ζητήσει χρήματα ή το θύμα ζήτησε από τον ανιψιό του την επιστροφή χρημάτων που του είχε δανείσει στο παρελθόν.

Ακολούθησε συμπλοκή, με τον νεαρό να αρπάζει το μαχαίρι με το οποίο κατάφερε αλλεπάλληλα χτυπήματα στον θείο του. Στη συνέχεια φαίνεται πως αναζήτησε χρήματα στο διαμέρισμα, που δεν έχει γίνει σαφές αν τα βρήκε. Στην ντουλάπα του σπιτιού βρέθηκε ένας φάκελος με χρήματα, κατά την αστυνομική έρευνα, τα οποία ο δράστης δεν είχε αποσπάσει.

Ο 54χρονος διατηρούσε λογιστικό γραφείο ακριβώς δίπλα στο σπίτι του, ενώ σε δώμα της μονοκατοικίας έμενε ο αδελφός του, που δεν είχε ακούσει τίποτα.

Ο 39χρονος πατέρας του δράστη είχε βρεθεί άγρια δολοφονημένος, πριν από χρόνια, στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, στη Νέα Χαλκηδόνα, έγκλημα που είχε τότε αποδοθεί σε ληστεία. Έπειτα από λίγα χρόνια πέθανε η μητέρα του θύματος, από το πένθος της. Ένα μήνα αργότερα, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν το άγριο έγκλημα.

Αναλυτικό ρεπoρτάζ Θεοδόση Πάνου για το Newsit

– Απίστευτες καταγγελίες συγγενών για τις σχέσεις ανάμεσα στον 54χρονο λογιστή που δολοφονήθηκε από τον ανιψιό του – Ο 24χρονος δράστης είχε χάσει τον πατέρα του όταν ήταν μικρός και τον είχε μεγαλώσει ο θείος του – Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και είχε δολοφονηθεί – Ομολόγησε ότι τον δολοφόνησε – Ο δικηγόρος του υποστήριξε ότι το έκανε γιατί ο θείος του είπε κάτι για τον δολοφονημένο πατέρα του – Ο νεαρός δράστης έδειξε απίστευτη ψυχραιμία μετά από το έγκλημα που διέπραξε

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Νίκαιας από την αποκάλυψη ότι ο 24χρονος δολοφόνος του 54χρονου λογιστή είναι ο ανιψιός του. Ο αδικοχαμένος άντρας εντοπίστηκε νεκρός μέσα σε μία λίμνη αίματος στις 17.07.2017 στο σπίτι του στη Νίκαια, βυθίζοντας σε πένθος τους δικούς του ανθρώπους.

Είχε «μεγαλώσει» τον δολοφόνο του
Σύμφωνα με τους συγγενείς του θύματος, που μίλησαν στην εκπομπή Tatiana Live με την Τατιάνα Στεφανίδου στο Έψιλον, ο 24χρονος είχε χάσει τον πατέρα του στην ηλικία των 11 χρονών. Ο πατέρας του ήταν αστυνομικός και δολοφονήθηκε από κάποια συμμορία. Τότε το θύμα και αδελφός του πατέρα του 24χρονου πήρε υπό την προστασία του τον νεαρό και την αδελφή του για να μεγαλώσουν χωρίς να τους λείψει κάτι.

Τα δυο παιδιά μεγάλωσαν και σπούδασαν, ωστόσο, ο δράστης σύμφωνα με τους ίδιους συγγενείς φερεται να είχε μπλέξει με ναρκωτικές ουσίες. Συνέχιζε τις σπουδές του στα οικονομικά και έκανε κάποια μεροκάματα στο γραφείο του θείου του.

Ομολόγησε το έγκλημα
Ο 24χρονος δράστης ομολόγησε το φρικιαστικό του έγκλημα και περιέγραψε στους αστυνομικούς ότι πήγε για να δει τον θείο του και να μιλήσουν. Ξαφνικά, όπως ισχυρίζεται ο δικηγόρος του, ο θείος του είπε κάτι για τον πατέρα του 24χρονου που ενόχλησε τον δράστη και του επιτέθηκε. Τότε οι δυο τους πιάστηκαν στα χέρια και ο δράστης άρπαξε ένα μαχαίρι και μαχαίρωσε τον θείο του. Συνολικά 10 μαχαιριές κατάφερε στον θείο του ο δράστης.

«Επισκέφθηκα τον θείο μου προκειμένου να του επιστρέψω κάποια χρήματα που μου είχε δανείσει. Καθίσαμε να συζητήσουμε και ξεκίνησε να κάνει προσβλητικά σχόλια για την μνήμη του νεκρού πατέρα μου, με αποτέλεσμα να θολώσω, να αρπάξω ένα μαχαίρι από την κουζίνα και να τον σφάξω».

«Δολοφονική» ψυχραιμία
Φεύγοντας από το σπίτι του θείου του, ο δράστης πήρε μαζί του διάφορα αντικείμενα που είχαν κηλίδες από το αίμα του, καθώς και το μαχαίρι του εγκλήματος, προκειμένου να μην ανιχνευτεί σε αυτά το βιολογικό υλικό του. Παράλληλα, ο 24χρονος προσπάθησε να φανεί ότι κίνητρο της ανθρωποκτονίας ήταν η ληστεία, για να αποπροσανατολίσει τις αστυνομικές έρευνες ενώ το είχε «σκάσει» από το πίσω παράθυρο.

Τι πρόδωσε την ταυτότητα του δράστη
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών τις Ασφάλειας Αττικής, έπειτα από ενδελεχή έρευνα στους χώρους του σπιτιού διαπίστωσαν πως ο δράστης είχε σκηνοθετήσει την δήθεν έρευνα στο διαμέρισμα, αλλά και την παραβίαση στο πίσω παράθυρο.

Ωστόσο με το σκηνικό του εγκλήματος δεν «έδεναν» οι 10 μαχαιριές που είχε δεχθεί το θύμα, ενώ παράλληλα σε ένα από τα συρτάρια του σπιτιού, βρέθηκε ένας φάκελος με 2.500 ευρώ.

Οι αστυνομικοί του Ανθρωποκτονιών, μαζί με τους ειδικούς των εργαστηρίων τις ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν αποτυπώματα, αλλά και γενετικό υλικό του δράστη και έπειτα από εξειδικευμένες έρευνες κατάφεραν να τα ταυτοποιήσουν, διαπιστώνοντας με έκπληξη πως ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι άλλος από τον αγαπημένο ανιψιό του θύματος

ΠΗΓΗΑΝΤ1
Προηγούμενο άρθρο«Απαλείφθηκε ο όρος ‘γενοκτονία’ στην Βουλή για τους Έλληνες της Μικράς Ασίας»
Επόμενο άρθροΓήπεδο ΑΕΚ: Πανόραμα των εργασιών για την “Αγιά Σοφιά” (Βίντεο-Φωτογραφίες)
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.