Φιλοζωικό Πανηγύρι & Wag-A-Thon 2017 στη Νέα Φιλαδέλφεια!

0

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Νέας Φιλαδέλφειας σας προσκαλεί στο φετινό Φιλοζωικό Πανηγύρι & Wag-A-Thon, στις 13, 14 & 15 Οκτωβρίου, που θα πραγματοποιηθεί στον πεζόδρομο της Νέας Φιλαδέλφειας ενώπιον του Σινέ Άλσος (Λεωφ. Δεκελείας 154).

Στο bazaar μας θα βρείτε μπλούζες και φούτερ του Συλλόγου, βιβλία, διακοσμητικά, ρούχα, είδη σπιτιού, είδη pet και χειροποίητες κατασκευές από φίλους του Συλλόγου.

Ελάτε να κάνετε τα ψώνια σας, να αγοράσετε δωράκια για τα αγαπημένα σας πρόσωπα βοηθώντας με αυτόν τον τρόπο τα ζωάκια που φροντίζει o Σύλλογος!

Φυσικά, θα υπάρχει καφενείο, όπου πέρα από τον καφέ σας θα μπορείτε να απολαύσετε και χειροποίητα γλυκά, φτιαγμένα με πολλή αγάπη από τους εθελοντές μας!

Μαζί μας θα βρίσκονται και 15 ιδιώτες περίπου, οι οποίοι θα στηρίξουν την προσπάθειά μας, διαθέτοντας τα προϊόντα τους σε δικούς τους πάγκους, καθώς και η εθελοντική ομάδα καταφυγίου Ζωγράφου (Φιλ. Σωματείο ΟΔΥΣΣΕΑΣ).

Κατά τη διάρκεια του πανηγυριού, θα πραγματοποιηθούν και οι εξής εκδηλώσεις:

– Την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου, από τις 18:00, θα πραγματοποιηθούν παιδικές δραστηριότητες και παιχνίδι για τους νεαρούς μας φίλους! ?

– Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου στις 17:00 θα μάς περιμένουν συγκινητικές, γλυκές στιγμές στο αντάμωμα των υιοθετημένων ζώων του Συλλόγου. Εκεί, οι «σκυλογονείς» θα μοιραστούν ιστορίες για το πώς υιοθέτησαν το σκυλάκι τους και πόσο άλλαξε η ζωή τους μετά την υιοθεσία.

– Το βράδυ του Σαββάτου στις 20:30, θα απολαύσουμε ζωντανή μουσική από τους Duo cuckoo!

– Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου στις 12:00 θα πραγματοποιηθεί το Wag-A-Thon κατά το οποίο, εθελοντές και μη, θα περπατήσουν με τα σκυλάκια του Συλλόγου ή δικά τους υιοθετημένα σκυλάκια σε διαδρομή στη Νέα Φιλαδέλφεια σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των πολιτών για το θέμα των αδέσποτων αλλά και προσπαθώντας συγχρόνως, να βρουν ένα παντοτινό σπίτι στα υπέροχα ζωάκια που ακόμα περιμένουν!

Να μη λείψει κανείς!

 

Ώρες Bazaar:

Παρασκευή 13/10/17, 16:00-21:00

Σάββατο 14/10/17, 10:00-22:00

Κυριακή 15/10/16, 10:00-20:00

 

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στη σελίδα του Συλλόγου στο facebook

https://www.facebook.com/filozoikos.neasfiladelphias.1/

ή στο τηλ. 6944949741

Προηγούμενο άρθρο“Οι δήμοι να κατάσχουν την πρώτη κατοικία”
Επόμενο άρθρο«Όποιος κατουράει στη… Θάλασσα το βρίσκει στο… αλάτι!!!»
Η εφημερίδα Fx-news, από το 2010 που ξεκίνησε ηλεκτρονικά και από το 2012 και σε έντυπη μηνιαία έκδοση, πρωτοστατεί στην ουσιαστική, αντικειμενική και άμεση ενημέρωση των δημοτών της Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας και όχι μόνο! Επίσημο Μέλος του E-MEDIA: A.M. 12548.